Δευτέρα 10/5/2021

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 15 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Ο ακραίος συναισθηματισμός σας σε αρκετά πράγματα έχει κουράσει τον σύντροφό σας. Τα πολλά ρίσκα κρύβουν και πολλούς κινδύνους, που δεν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε από καμία άποψη. Οι επιπτώσεις των λανθασμένων κινήσεών σας θα επιβαρύνουν τον οργανισμό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε τη μάχη της επικράτησης στον εργασιακό χώρο και ψάξτε από πού μπορείτε να βρείτε συμπαραστάτες, για να μην πηγαίνουν τα σχέδιά σας δύο βήματα μπροστά και ένα πίσω. Οταν είστε φορτισμένοι συναισθηματικά, δεν χρειάζεται να παίρνετε σημαντικές αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα χρειαστεί να δώσετε κάποιες εξηγήσεις για ορισμένες κινήσεις σας που έχουν παρερμηνευτεί, αλλά μη χάσετε τις ευκαιρίες που θα έχετε να πλησιάσετε περισσότερο τους άλλους ή να απομακρύνετε αυτούς που σας βαραίνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι σχέσεις σας δεν θα είναι καθόλου ειρηνικές και αρμονικές, γι’ αυτό φροντίστε να καταλαγιάσετε την όποια ένταση υπάρξει. Η ανάγκη μιας διεξόδου θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τα άγχος και την τραχύτητα της καθημερινότητας ή να επανατοποθετήσετε πολλά από τα όνειρά σας.

ΛΕΩΝ: Εάν σκέφτεστε να ξεκινήσετε κάποια εργασία, μην το καθυστερήσετε ακόμα και αν νιώθετε ανέτοιμοι, γιατί αυτό θα αντισταθμίσει τα γεγονότα και τις συγκυρίες που μπορούν να δουλέψουν για όφελός σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα μπορέσετε να βρείτε μεγαλύτερη κατανόηση και βοήθεια από τους γύρω σας και όσο περισσότερες δημιουργικές ιδέες έχετε, τόσο πιο ψηλά θα ανεβείτε. Λάβετε τα μέτρα σας για τις αλλαγές που θα γίνουν και μην τρομάζετε τόσο πολύ.

ΖΥΓΟΣ: Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μη μιλάτε για τα προσωπικά σας ζητήματα σε ανθρώπους που δεν έχει δοκιμαστεί η εμπιστοσύνη τους, γιατί σε αυτό η τύχη δεν θα είναι με το μέρος σας και θα σας δημιουργηθούν επιπρόσθετα προβλήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας παρακάμψτε τα εμπόδια που δεν μπορούσατε έως τώρα να ξεπεράσετε. Η υπερβολική ενέργεια που σπαταλάτε ανούσια, η άγνοια κινδύνου και η έλλειψη μέτρου σε ό,τι κάνετε, θα σας κουράσει αρκετά και θα καταβάλει τον οργανισμό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εντοπίστε τα αδύνατα σημεία σας για να τα κάνετε δυνατά και προσπαθήστε να γίνετε πιο αγαπητοί στους άλλους. Σκεφτείτε καλά πριν προτείνετε ή απορρίψετε. Μην εμπιστευτείτε τόσο εύκολα τα δικά σας αισθήματα και τις υποσχέσεις, αλλά ούτε και των άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη διατυμπανίζετε την επιτυχία σας και προκαλείτε τον φθόνο, αλλά μείνετε συνεπείς σε ό,τι κάνετε. Το φλερτ δείχνει πως θα κυριαρχεί, γι’ αυτό προσέξτε να μην μπερδέψετε το αστείο με το σοβαρό, καθώς οι συνθήκες θα είναι αρκετά περίεργες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν φτάνει η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός για να πετύχετε. Χρειάζεται να έχετε επιμονή και υπομονή. Συνειδητοποιήστε ποιοι είναι οι συμπαραστάτες σας και ποιοι σας επιβουλεύονται, για να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο να κάνετε λανθασμένες επιλογές ή να πέσετε στην παγίδα κακόβουλων ατόμων.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην επιτρέψετε σε ανθρώπους του περιβάλλοντός σας να σας καταπιέζουν με τις απαιτήσεις τους. Η βιασύνη και το άγχος δεν κερδίζουν εντυπώσεις, αλλά αντίθετα δηλώνουν ανεπάρκεια. Πρέπει να είστε συγκρατημένοι και αν ακόμα αγανακτήσετε, αποφύγετε να κινηθείτε παρορμητικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ