H Ηλιάνα Παπαγεωργίου έριξε τα βέλη της στον Φοίβο: «Και με ποιο δικαίωμα το σχολιάζεις;» (video)

Η ατάκα του Φοίβου σχολιάστηκε αρνητικά από την παρουσιάστρια της εκπομπής «Pop Up».

Must Read

To «House of fame La Academia» μία είναι μία μουσική ακαδημία όπου συμμετέχουν επίδοξοι τραγουδιστές προκειμένου να μάθουν να τραγουδάνε σωστά. Στο συγκεκριμένο show κριτές είναι ο Φοίβος, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Γιώργος Aρσενάκος, οι οποίοι κάθε Παρασκευή σχολιάζουν τις επιδόσεις των μαθητών της ακαδημίας.

Ο Φοίβος ωστόσο έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο που κάνει την κριτική του, ο οποίος φαίνεται να παρεξηγείται από πολλούς.

Έτσι την προηγούμενη Παρασκευή όταν ήρθε η ώρα να σχολιάσει την Χρύσα Μαλακόζη, η οποία κατά τη γνώμη των κριτών έκανε κάποια λάθη κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της, της είπε χαρακτηριστικά: «Μήπως είσαι στις μέρες σου;»

https://www.youtube.com/watch?v=PvUwI6uY_AQ

Αυτή η ατάκα φαίνεται ότι δεν άρεσε σε πολλούς, ανάμεσά τους και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία την σχολίασε μέσω της εκπομπής της κάνοντας λόγο για μία άστοχη τοποθέτηση.

«Αυτή η ατάκα δεν άρεσε καθόλου στον κόσμο και ξένισε και εμένα όταν την άκουσα. Επειδή έχουμε δει και τα παιδιά που είναι στο House of Fame, που είναι σε μια ακαδημία και μαθαίνουν πώς να τραγουδάνε, δεν είναι όλοι και τόσο ταλαντούχοι. Τα αγόρια τι μπορεί να έχουν και δεν πετυχαίνουν νότες; Πώς λες ότι μια γυναίκα δεν στονάρει γιατί είναι στις μέρες της; Και με ποιο δικαίωμα το σχολιάζεις;» είπε αρχικά και στην συνέχεια απάντησε στον σχόλιο του Κωνσταντίνου Ντάφλου, λέγοντας:

«Εγώ δεν θα αντιδρούσα έτσι. Να ζητήσουμε και συγγνώμη Κωνσταντίνε μου, να μας πεις εσύ για την περίοδό μας»

https://www.youtube.com/watch?v=IMXj16BLC0U&t=1s

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This