Γρηγόρης Μπάκας: «Ο συγκάτοικος του Αλέξη Παππά στην Κύπρο, δεν θέλει να τον βλέπει μπροστά του» (video)

Θεωρείται πλέον το bad boy της ελληνικής showbiz!

Must Read

Ο Αλέξης Παππάς ίσως είναι ένας από τους παίκτες του Survivor, που έχει σχολιαστεί περισσότερο αρνητικά από το τηλεοπτικό κοινό παρά θετικά, κυρίως λόγω της στρατηγικής που χρησιμοποιεί προκειμένου να «εξοντώσει» τους αντιπάλους του.

Μήπως όμως ο ρόλος του κακού που έχει υιοθετήσει δεν είναι και τόσο ρόλος και είναι έτσι και στην προσωπική του ζωή?

Δείτε επίσης: To μήνυμα της Alessia στον σύντροφό της Αλέξη Παππά: «Πες του ότι έχασε το γάμο» (video)

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μπάκα, ο οποίος βρέθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε», ο χαρακτήρας που προβάλλει ο Αλέξης Παππάς, δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι είχε συνεργαστεί με τον ηθοποιό στο παρελθόν και μάλιστα αναφέρθηκε και στον άγνωστο τσακωμό που είχε μαζί με τον πρώην συγκάτοικό του στην Κύπρο.

«Τον Αλέξη Παππά τον ξέρω. Έχουμε συνεργαστεί όταν έκανα τα backstage των “8 Λέξεων“. Τον ξέρω καλά. Ο συγκάτοικος του Αλέξη Παππά στην Κύπρο, όταν έκανε τα γυρίσματα για της “8 Λέξεις”, γνωστός ηθοποιός, δεν θέλει να τον βλέπει μπροστά του. Δε θέλει να τον βλέπει μπροστά του από τη συνεργασία που είχαν. Δεν ήταν γυναίκα στη μέση. Ήταν κάτι πάρα πολύ χοντρό αυτό που συνέβη. Μετά αποδείχθηκε ότι είχε δίκιο ο συγκάτοικος.

Και έχει ακόμα νεύρα και δεν θέλει να τον βλέπει μπροστά του γιατί ενώ αποδείχθηκε ότι είχε δίκιο, ο Αλέξης Παππάς δεν γύρισε να του ζητήσει ούτε μια “συγγνώμη”», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πριν από την συμμετοχή του στην σειρά «8 Λέξεις», ο Αλέξης Παππάς είχε συμμετάσχει στο τραγουδιστικό show J2US μαζί με την Χριστίνα Σάλτη.

Ενώ φαινόταν ότι οι δυο τους έχουν μία απίστευτη χημεία όταν έβγαιναν στην σκηνή, απ’ ότι φαίνεται οι δυο τους δεν ήταν και τόσο αγαπημένοι όσο φαινόταν.

«Την Χριστίνα που συνεργάστηκε μαζί του στο J2US την ρωτήσατε; Δεν σας είπε άσχημα λόγια αλλά δεν σας είπε και καλά. Εγώ τους έζησα backstage.

Ο Παππάς είναι τόσο ερωτευμένος με το γυαλί που ξέρει από πριν τι θα πει. Σε ένα από τα live δεν τα πήγαν καλά. Η Χριστίνα πλησίασε την κάμερα προκειμένου να ξεσπάσει και ο Παππάς την τράβηξε. Φεύγοντας τους είδα με τα μάτια μου που είχαν μια έντονη λογομαχία με την Χριστίνα να διαμαρτύρεται που δεν την άφησε να τα πει», δήλωσε στην εκπομπή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This