Θάνος Πετρέλης: «Ξερνάω όταν βλέπω καλλιτέχνες να ψάχνουν αφορμή για να βρεθούν μπροστά στην κάμερα» (video)

«Δεν μου αρέσει η λογική και η φιλοσοφία του μαϊντανού».

Must Read

Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από το reality «Fame Story», το οποίο προβλήθηκε μέσα από την συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1. Ο λόγος για τον Θάνο Πετρέλη, ο οποίος μετά τη συμμετοχή του στο εν λόγω reality έχει σημειώσει μία αξιόλογη πορεία στο ελληνικό τραγούδι.

Για την συμμετοχή του στο τηλεπαιχνίδι μουσικών ταλέντων, μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Pop Up» και αποκάλυψε τις ακραίες αντιδράσεις θαυμασμού που βίωσε από θαυμάστριές του εκείνη την εποχή.

«Η πολύ μεγάλη δημοφιλία που υπήρξε τότε, δεν έκανε τα μυαλά μου να πάρουν αέρα. Ίσα ίσα που με έφερε πιο κοντά στον κόσμο. Αγαπούσε τον Θάνο που είχε γνωρίσει σε αυτό το παιχνίδι.

Υπάρχουν συνάδελφοι, όλοι το ξέρουμε, οι οποίοι μπορεί να μη θέλουν ο κόσμος να ανέβει στην πίστα, να μη θέλουν ο κόσμος να έρθει στα καμαρίνια. Ίσως να πρέπει να τους τιμωρήσει ο κόσμος γι’ αυτή την αλαζονική συμπεριφορά», είπε αρχικά.

Ο γνωστός τραγουδιστής είναι παντρεμένος με τρία παιδιά, ωστόσο ο ίδιος προτίμησε να κρατήσει την οικογένειά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και εξήγησε τον λόγο λέγοντας:

«Πάντα προσπαθούσα να έχω τη δουλειά τελείως διαφορετική από την προσωπική ζωή. Έχω κάνει κάποια πράγματα αναγκαστικά όπως εξώφυλλα γιατί πήγαινε έτσι το πράγμα που έπρεπε να βγάλω και την οικογένεια μπροστά.

Δεν μου αρέσει η λογική και η φιλοσοφία του μαϊντανού για να το πω κι έτσι. Ξερνάω όταν βλέπω κάποιους καλλιτέχνες να ψάχνουν να βρούνε την παραμικρή αφορμή, έτσι ώστε να βρεθούν μπροστά από μία κάμερα, από έναν φωτογραφικό φακό ή να κάνουν ένα εξώφυλλο»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This