Σοφία Παυλίδου: «Έχω δεχθεί πάρα πολλές συγγνώμες “που δεν σε ακούσαμε τότε”, για το περιστατικό» (video)

Ποια είναι η σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Χρήστο Φερεντίνο;

Must Read

Η Σοφία Παυλίδου έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 1997, όταν ήταν μέρος του βασικού καστ της κωμικής σειράς «Καραμπόλα». Έκτοτε συμμετείχε και σε άλλες σειρές, όμως έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά «Θα βρεις το δάσκαλό σου».

Η γνωστή ηθοποιός υπήρξε παντρεμένη με τον παρουσιαστή και δημοσιογράφο Χρήστο Φερεντίνο. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο γιους τον Δημήτρη και Κωνσταντίνο. Μετά όμως από 17 χρόνια όμως κοινής πορείας, το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Για την σχέση με τον πρώην σύζυγό της μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» αποκαλύπτοντας ότι διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

«Έχουμε μια πολύ ωραία σχέση με τον Χρήστο Φερεντίνο. Μια σχέση για την οποία δουλέψαμε πολύ. Με το Χρήστο συναντηθήκαμε στο Λυκαβηττό. Είχα πάει σε μια συναυλία. Με φλέρταρε και… δέσαμε», είπε αρχικά ηθοποιός, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στα παιδιά τους δηλώνοντας ότι «τα παιδιά μας είναι 18 χρονών στην Γ’ Λυκείου και δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τα καλλιτεχνικά. Δεν θέλουν να μιλάμε γι’ αυτά και δεν θέλουν να φωτογραφίζονται».

Η Σοφία Παυλίδου φέτος συμμετείχε στο reality του ANT1 Φάρμα, όμως εκείνη αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς.

«Έφυγα από τη Φάρμα, γιατί έπαθα πανικό. Ένιωσα ότι δεν θα μπορούσα να ανταποκριθώ στα αγωνίσματα. Το reality είναι ένα κοινωνικό πείραμα. Δε βγαίνει ο αληθινός σου εαυτός. Όλα διογκώνονται. Κολλάς σε πράγματα που δεν έχουν νόημα», εξήγησε στον παρουσιαστή της εκπομπής, ενώ για τον κορωνοϊό που κόλλησε μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι δήλωσε:

«Mόλις βγήκα από τη Φάρμα με επισκέφθηκε ένας φίλος για να με δει που ήταν θετικός και με κόλλησε κορωνοϊό. Πρέπει να μην υπάρχει φόβος. Αυτό που δεν έχω ξαναζήσει ήταν ο πόνος στους μύες και ο δυνατός πονοκέφαλος.»

Τέλος, αναφέρθηκε στην κακοποιητική συμπεριφορά που υπέστη πριν τρία χρόνια από συνάδελφό της, την οποία είχε καταγγείλει και έχει πάρει πλέον τη νομική οδό.

«Το κλασικό που ρωτούν όλοι είναι γιατί δεν ξεκίνησε από εμένα το #Metoo. Γιατί δεν ήμουν εγώ η αφορμή. Έχω δεχθεί πάρα πολλές συγγνώμες “που δεν σε ακούσαμε τότε”, όταν μίλησα για αυτό το περιστατικό στη Φαίη Σκορδά. Ευχαριστώ τη Σοφία Μπεκατώρου και που άνοιξε τον δρόμο και σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται η δική της περίπτωση με τη δική μου. Τότε ήταν μια περίοδος με ανοιχτά τα θέατρα και δεν είχα καμία στήριξη ούτε από συναδέλφους, ούτε από τα μέσα, ούτε από την παραγωγή. Αυτό δεν με έκανε να ξεσηκώσω κάποιο κίνημα, συνδυαστικά με το ότι δεν ήθελα αυτό να επικοινωνηθεί γιατί είχα δύο παιδιά στην εφηβεία. Ήθελα να γίνει ήρεμα.

Δείτε επίσης: Σοφία Παυλίδου για τον ξυλοδαρμό της: «Υποστήριζε τον Παπαγιάννη ενώ δεν ήταν καν μπροστά» (video)

Αν υπήρχε άλλη αντιμετώπιση από την άλλη πλευρά σίγουρα τα πράγματα θα ήταν αλλιώς γιατί όλοι κάνουμε λάθη. Απεναντίας δεν ζητήθηκε συγγνώμη αλλά έγινε αυτό το πανηγύρι για ένα μήνα και δεν μιλούσα. Ο κόσμος νόμιζε ότι δεν μιλώ επειδή έχω άδικο ή προσπαθώ να το κρύψω», τόνισε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This