Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Στο ταξίδι ήμασταν καθόλα νόμιμοι! Δεν θα απολογηθώ για την απόφασή μου»

«Σίγουρα "δεν ζούμε στον κόσμο μας"…»

Must Read

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το τελευταίο διάστημα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, καθώς εν μέσω πανδημίας και με το lockdown σε ισχύ, εκείνη και ο σύντροφός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλο, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν ταξίδια εντός και εκτός της χώρας, προκειμένου να κάνουν την καθημερινότητα στη σχέση τους πιο όμορφη.

Έτσι η γνωστή παρουσιάστρια αναρτούσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στιγμές από τις ρομαντικές εξορμήσεις της στον Παρνασσό και στην Αίγυπτο αντίστοιχα, με πολλούς από τους διαδικτυακούς της φίλους να κάνουν λόγω ότι προκαλεί.

Δείτε επίσης: Τα «άκουσε για τα καλά» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για την εξόρμηση στον Παρνασσό (video)

Δείτε επίσης: Νέο κράξιμο στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τo ταξίδι στην Αίγυπτο (video)

Ωστόσο η ίδια φαίνεται να μη νιώθει ούτε τύψεις ούτε ενοχές γεγονός το οποίο φάνηκε από μία πρόσφατη ανάρτηση της.

Η Queen Dina μιλώντας στο περιοδικό «Εγώ», εξήγησέ τους λόγους τους οποίους δεν έδωσε συνέχεια στο θέμα χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι η αντίδραση του κόσμου δεν επηρέασε την ψυχολογία της

Πριν από κάποιες μέρες κάνατε ένα ταξίδι στο εξωτερικό και δέχτηκες πολλά αρνητικά σχόλια.

Στο ταξίδι αυτό ήμασταν καθόλα νόμιμοι. Ακολουθήσαμε το πρωτόκολλο, κάναμε μοριακά τεστ και ό,τι αρμόζει στην παρούσα συνθήκη. Πήγαμε αυτό το ταξίδια για να γιορτάσουμε τα γενέθλια του συντρόφου μου, θέλοντας να ομορφύνουμε όσο μπορούμε την καθημερινότητά μας. Δεν ήταν κανενός μας στόχος να προβάλλουμε κάτι προκλητικό. Δυστυχώς πήρε μια διάσταση που δεν μου άρεσε. Σίγουρα «δεν ζούμε στον κόσμο μας»… γιατί άκουσα πολλά επικριτικά σχόλια.

Σε στενοχωρεί που επικρίθηκες από μία μερίδα κόσμου από τη στιγμή που ταξίδεψες νομίμως;

Φυσικά και με στενοχωρεί. Δεν υπάρχει άνθρωπος του οποίου το όνομα να γράφεται για αρνητικό λόγο και να συμβιβάζεται με αυτό. Ακόμα και 40 χρόνια να βρίσκεσαι στην τηλεόραση. Εγώ, στα δέκα χρόνια πλέον, δεν υπάρχει φορά που να διάβασα κάτι αρνητικό και να το προσπέρασα. Εννοείται έχω τις ευαισθησίες μου και φυσικά ενοχλούμαι, κυρίως επειδή υπάρχουν οι οικογένειές μας από πίσω.

Δείτε επίσης: Ηλιάνα Παπαγεωγίου: «Ένας κόφτης στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δε βλάπτει» (video)

Δείτε επίσης: «Δίκασε» ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν πάντα αναίσθητη» (video)

Μετανιώνεις που έκανες αυτές τις αναρτήσεις;

Όχι γιατί δεν κάναμε κάτι παράνομο. Δεν θα απολογηθώ για την απόφασή μου, σίγουρα όμως με ενόχλησαν οι αντιδράσεις και η τοποθέτηση κάποιων συναδέλφων μου. Στην ζωή λένε ότι δεν πρέπει να παίρνεις μια απόφαση αλλά να ζεις και με αυτή. Εγώ στηρίζω τις αποφάσεις μου, αλλά όσο δυναμικός και να είσαι υπάρχει και η ευαίσθητη πλευρά των ανθρώπων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This