Νέο κράξιμο στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τo ταξίδι στην Αίγυπτο (video)

Η γνωστή παρουσιάστρια πόζαρε στο αεροδρόμιο χωρίς να φοράει την μάσκα της!

Must Read

Φαίνεται ότι το πάθημα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου δεν της έγινε μάθημα.

Η γνωστή παρουσιάστρια, τους τελευταίους επτά μήνες περίπου, ζει τον μεγάλο έρωτα στο πλευρό του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου. Παρόλο που όλη η χώρα βρίσκεται σε καραντίνα και τα κρούσματα συνεχώς αυξάνονται, το ερωτευμένο ζευγάρι φαίνεται να αψηφά τον κίνδυνο και αποφάσισε να κάνει μία εξόρμηση στο εξωτερικό.

Αυτή τη φορά Queen Dina με τον γνωστό επιχειρηματία πήγαν στην Αίγυπτο, γεγονός το οποίο γνωστοποίησαν οι ίδιοι, μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram.

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό οι δυο τους είχαν πάει στον Παρνασσό και πολλοί από τους διαδικτυακούς φίλους της γνωστής παρουσιάστριας της έκαναν αρνητικά σχόλια, κάνοντας λόγο ότι προκαλεί με την απόφασή της να κάνει διακοπές εν μέσω πανδημίας.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θέλοντας να μοιραστεί την χαρά της με τους followers της, ανάρτησε στιγμιότυπα από το ταξίδι τους. Μερικά από αυτά ήταν με εκείνη αλλά και τον σύντροφό της να ποζάρουν στο αεροδρόμιο χωρίς το απαραίτητο αξεσουάρ, δηλαδή την… μάσκα. Το γεγονός αυτό πυροδότησε ξανά επικριτικά σχόλια.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This