Ναταλία Γερμανού: «Είμαστε σκληροί με την Ελένη Φουρέιρα και την Δούκισσα Νομικού» (video)

Must Read

Το δικό της σχόλιο για τις παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης έκανε η Ναταλία Γερμανού κατά την διάρκεια της εκπομπής της, θέλοντας να υποστηρίξει την Ελένη Φουρέιρα και τη Δούκισσα Νομικού που μπήκαν στο στόχαστρο του Ανδρέα Μικρούτσικου. Ο έμπειρος παρουσιαστής είχε σχολιάσει πολύ αρνητικά την Ελένη Φουρέιρα και τον ρόλο της στην παρουσίαση, ενώ την Πέμπτη έκανε αναφορά και στη Δούκισσα Νομικού.

Από την πλευρά της, η Ναταλία Γερμανού θέλησε μέσα από την εκπομπή της να ξεκαθαρίσει πως και οι δυο κοπέλες κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους και πως ίσως το κοινό να είναι πιο αυστηρό απ’ ό, τι πρέπει μαζί τους. «Ο Ανδρέας είναι στην ομάδα της Κατερίνας στο Ευτυχείτε και έχει πει πολλές φορές ότι κρίνει σαν τηλεθεατής, σαν ένας άνθρωπος που λέει τι του αρέσει και τι όχι. Εγώ έχω πει την άποψη μου για την Ελένη Φουρέιρα, σας έχω πει και την προηγούμενη φόρα ότι ίσως είμαστε πέραν του δέοντος σκληροί μαζί της» είπε η παρουσιάστρια.

Το ίδιο είπε και για την Δούκισσα, που βρίσκεται σε εκπομπή του ΣΚΑΙ. «Πιστεύω ότι το κάνει πολύ καλά, της ταιριάζει και είναι στα μέτρα της. Είναι μια κοπέλα που υποστηρίζει πολύ ωραία τις μεταμορφώσεις των ανθρώπων που έρχονται στην εκπομπή της», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This