Τάσος Ξιαρχό: «Ο Στράτος Τζώρτζογλου δεν πλένεται» – Οι αιχμές για την παραγωγή της Φάρμας (video)

«Δεν ήταν δική μου επιλογή να αποχωρήσω από το παιχνίδι»

Must Read

Περιμέναμε να τον δούμε στο Survivor αλλά τελικά τον είδαμε στη Φάρμα.

Ο λόγος για τον Τάσο Ξιάρχο ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς, χωρίς ωστόσο να δώσει μία ξεκάθαρη εξήγηση γι’ αυτή του την απόφαση.

Ο πρώην παίκτης του reality του ΑΝΤ1 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε για την απόφασή του να αποχωρήσει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από το παιχνίδι, αποκαλύπτοντας πως δεν ήθελε να φύγει αλλά αναγκάστηκε, αφήνοντας μάλιστα αιχμές για την παραγωγή.

Η οικειοθελής αποχώρηση

«Δεν ήταν δική μου επιλογή. Δεν αποχώρησα από τη Φάρμα, απλά έπρεπε να φύγω. Μου ζητήθηκε από κάποιον να φύγω. Δύο ημέρες σκεφτόμουν να φύγω οικειοθελώς γιατί είχαν γίνει κάποια θέματα και στο τέλος έφυγα για έναν άλλο λόγο. Είναι ένα reality και μέσα και έξω. Δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο, συγγνώμη.

Ήταν ένα παιχνίδι που έδωσε πάρα πολλά αλλά πιστεύω ότι έπρεπε να φύγω. Για εμένα καλά που έφυγα, δεν είμαι στην ηλικία να ξεπουλήσω τον εαυτό μου ακόμα για τα χρήματα. Οι άνθρωποι της showbiz μπαίνουν σε αυτά τα παιχνίδια για τα χρήματα. Νομίζω δεν είχα καλή συνεννόηση από πριν. Κάτι που έπρεπε να συμβεί δεν συνέβη από την παραγωγή. Κάτι που με ενημέρωσαν ότι δεν θα γίνει έγινε και δεν μου άρεσε καθόλου.

Επτά ώρες ήμουν εκτός Φάρμας και συζητούσα… Μετά επέστρεψα για να σκεφτώ τι θα κάνω και το επόμενο βράδυ έφυγα. Μάλλον αυτό που ζητούσα δεν μπορούσε να γίνει», είπε χαρακτηριστικά.

Survivor

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο reality επιβίωσης αλλά και στον λόγο που δεν συμμετείχε.

«Εμένα μου είχαν κάνει πρόταση και για το Survivor αλλά δεν πήγα γιατί είχαμε ένα τεχνικό θέμα. Δεν επιτρέπεται να το πω απλά δεν προλάβαινα να πάω», δήλωσε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

«Είναι μια εποχή που δεν κάνουμε τίποτα και είπα να το δοκιμάσω γιατί δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω έξω. Το κακό είναι ότι λόγω του κορωνοϊού έπρεπε να μείνουμε μια εβδομάδα με δέκα ημέρες στο ξενοδοχείο και αυτό για εμένα ήταν σκότωμα. Ήταν ακραίο. Έπαιξε ρόλο και αυτό. Η αναμονή ήταν χειρότερη από το παιχνίδι», είπε αναφορικά με την απόφασή του να συμμετάσχει στην Φάρμα.

Ποιοι κάνουν μπάνιο; – Τι τρέχει με τον Ντούπη και την Κυριακή;

Αναφερόμενος στους συμπαίκτες του, αποκάλυψε ότι οι περισσότεροι από αυτούς δεν κάνανε κάθε μέρα μπάνιο.

«Κάθε βράδυ έκανα μπάνιο εγώ και η Καλογρετσάκη. Ο Στράτος δεν πλένεται. Κάνει μπάνιο κάθε 3 μέρες. Οι μόνοι που πλενόμασταν κάθε μέρα ήταν η Κυριακή, εγώ και όποιος ήταν αρχηγός. Οι άλλοι κάθε 3-4 μέρες», τόνισε ενώ για το ειδύλλιο του Κωνσταντίνου Μακρή και της Κυριακής δήλωσε:

«Ο Ντούπης θέλει να τα έχει με την Καλογρετσάκη. Εκείνη τον βρίζει κι εκείνος είναι ερωτευμένος. Η Κυριακή έχει γυρίσει όλο τον κόσμο θα κοιτάξει τον Ντούπη; Της αρέσει να αρέσει. Παίζει το παιχνίδι της και μέσα και έξω από τον στίβο μάχης».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This