Ο Πάνος Μουζουράκης «πήγε παράνομα στην εκκλησία» – Η επική αντίδραση της μητέρας του (video)

Η φάρσα που έκανε ο γνωστός καλλιτέχνης στην μητέρα του!

Must Read

Στο Λος Άντζελες βρίσκεται αυτή την περίοδο ο Πάνος Μουζουράκης λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης φέτος το Πάσχα δεν θα βρίσκεται στα πάτρια εδάφη προκειμένου να περάσει αυτές τις άγιες μέρες μαζί με την οικογένειά του, φροντίζει όμως να έχει συχνή επικοινωνία μαζί της.

Δείτε επίσης: Πάνος Μουζουράκης: «Με στιγμάτισε μια εμπειρία στα 14 μου και δεν το είχα πει σε κανέναν μέχρι τα 23 μου» (video)

Ο Πάνος Μουζουράκης που φημίζεται για το χιούμορ που τον διακατέχει αποφάσισε να κάνει μία φάρσα στην αγαπημένη του μητέρα. Έτσι λοιπόν έβαλε στην τηλεόραση να παίζει μία λειτουργία και παρίστανε ότι βρίσκεται εκεί… παράνομα.

Ο γνωστός τραγουδιστής επικοινώνησε με την μητέρα του μέσω βιντεοκλήσης και όπως γίνεται αντιληπτό, έπεσε τελικά στην παγίδα του.

Την φάρσα μάλιστα, την κοινοποίησε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και το αποτέλεσμα ήταν απολαυστικό.

«Όταν πέρσι τέτοιο καιρό θέλαμε να διακωμωδήσουμε την κατάσταση για να τελειώνει αυτό το αστείο, είπα να κάνω μια φάρσα στην μανούλα μου ότι πήγα παράνομα εκκλησία. Η φάρσα τελικά δεν έπιασε και το αστείο συνεχίζεται και φέτος (άλλη μια ευκαιρία).

Και έτσι εγώ ο μικρός ο αμνός του Θεού, αναρωτιέμαι μήπως είμαι τελικά απλά άλλο ένα πρόβατο στη φωλιά του λύκου. Καλή Αγία Μεγάλη Εβδομάδα εύχομαι σε όλους σας. Ο Θεός μαζί σας. Αγαπάτε Αλλήλους», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This