Νίκος Κουρκούλης: «Η κυβέρνηση μας έχει παραγκωνίσει εντελώς» (video)

«Να προστατευτώ από ποιον αφού έχω τον μέγα προστάτη και τον έχω τσάμπα;»

Must Read

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει στερήσει από τον κόσμο τη διασκέδαση, παράλληλα όμως η απόφαση να παραμείνουν κλειστά τα κέντρα διασκέδασης, στα θέατρα, τα σινεμά και η εστίαση έχει οδηγήσει ορισμένους από τους επιχειρηματίες αλλά και τους εργαζόμενους σε οικονομικό αδιέξοδο.

O Νίκος Κουρκούλης με αφορμή τη μουσική συναυλία που θα προβληθεί το Μεγάλο Σάββατο μέσα από τη συχνότητα του MEGA μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πώς βιώνει όλη αυτή την κατάσταση δεδομένου ότι βρίσκεται μακριά από τις πίστες.

«Είχα τη συνεργασία με την Πάολα, που ήταν πολύ πετυχημένη. Ήμασταν ίσως από τα τελευταία σχήματα που είχαν τη γενναιότητα να ανοίξουν την εποχή του Ιουνίου, και να κλείσουμε πολύ σύντομα. Ήταν τρομακτικό να μην βλέπεις το πρόσωπο του άλλου και να βλέπεις μόνο τα μάτια του», είπε αρχικά, ενώ για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο χώρος του τραγουδιού δήλωσε πως «ο κλάδος αυτός είναι εντελώς παραγκωνισμένος. Η κυβέρνηση μας έχει παραγκωνίσει εντελώς. Δώσαν αποζημιώσεις αλλά πώς να ζήσεις με 500 ευρώ το μήνα; Άλλο να είσαι μόνος σου, και άλλο να έχεις και μια οικογένεια. Θα ήταν βασικό να σκύψουν πρώτα στην οικονομική βοήθεια όλων των συναδέλφων, πολύς κόσμος είναι κάτω από το όριο της φτώχειας, και να δοθούν συγκεκριμένες προδιαγραφές για να ανοίξουμε»

Η πίστη του τραγουδιστή στο Θεό είναι μεγάλη. Ο γνωστός τραγουδιστής πριν 10 χρόνια περίπου είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο πάγκρεας. Ο ίδιος πριν πάει στην Αμερική για να κάνει το χειρουργείο κατέφυγε στο Άγιο Όρος και εκεί βίωσε το θαύμα όπου και έγινε καλά.

Αναφερόμενος στις άγιες μέρες του Πάσχα, ο Νίκος Κουρκούλης υποστήριξε ότι «το μεγαλύτερο στήριγμα είναι η πίστη. Πόσους προστάτες να έχεις από πάνω σου χωρίς πληρωμή; Με ρωτάνε πολλές φορές “Κύριε Κουρκούλη δεν έχετε προστασία;” εννοώντας για ασφάλεια. Εγώ να έχω προστασία; Να προστατευτώ από ποιον αφού έχω τον μέγα προστάτη και τον έχω τσάμπα; Η εκπομπή είναι αφιερωμένη σε όσους αναζητούν τη δική τους Ανάσταση και τόσο καιρό σταυρώνονται καθημερινά».

Ο λαϊκός τραγουδιστής είναι παντρεμένος με την εξίσου τραγουδίστρια Κέλλυ Κελεκίδου, με την οποία μάλιστα θα τραγουδήσουν μαζί στο «Σπίτι με το MEGA». Απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, τον Ραφαήλ και την Ελπινίκη τα οποία είναι 12 και 7 ετών αντίστοιχα.

«Ο μεγάλος μου γιος δεν δίνει πολλή σημασία στα δημοσιεύματα. Το παιδί δεν έχει καμία θέση στην προβολή. Άλλο η δημοσιότητα και άλλο η καλλιτεχνία. Άλλο η δημοσιότητα και άλλο το κατά πόσο είμαι πετυχημένος», είπε αναφορικά με το πως διαχειρίζονται τα παιδιά του την αναγνωρισιμότητα των γονιών τους.

Τέλος, αναφέρθηκε στα talent shows και στο ενδεχόμενο να τον βλέπαμε σε ρόλο κριτή.

«Είμαι κριτής από το σπίτι μου στα talent shows. Επί πληρωμής δε θα το έκανα, και δεν μου ταιριάζει. Δεν επισκέπτομαι τα τηλεοπτικά πλατό κατ’ επιλογή, αν και με βοήθησε πολύ η τηλεόραση στα πρώτα βήματά μου. Μετά από κάποια χρόνια, έχεις το δικαίωμα να κάνεις και κάποιες άλλες επιλογές», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This