Δευτέρα 26/7/2021

Στεφανία Γουλιώτη: «Yπήρξα η μούσα του Δημήτρη Λιγνάδη και γοητεύτηκα…» (video)

«Γνωρίζαμε τη σεξουαλική του ταυτότητα»

Σε ηλικία 18 ετών πέρασε στην Γεωλογική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών όπου και φοίτησε για δύο χρόνια. Ωστόσο η αγάπη της για την υποκριτική την οδήγησαν στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου από την οποία αποφοίτησε με άριστα.

Ο λόγος για τη Στεφανία Γουλιώτη, η οποία έχει στο βιογραφικό της συνεργασίες με μεγάλους σκηνοθέτες. Ένας από αυτούς ήταν και ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων κατά συρροή.

5146 GOYLIOTI LIGNADIS 30112017

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έχουν κατακλύσει το χώρο του θεάτρου αλλά και στη συνεργασία της με τον λόγο σκηνοθέτη-ηθοποιό.

«Με όλο το σεβασμό στους ανθρώπους που κατάφεραν να επικοινωνήσουν τα σκοτάδια που έζησαν, είναι κάτι που θα ήθελα να είχε συμβεί νωρίτερα. Έπρεπε να έχουμε κινητοποιηθεί νωρίτερα. Υπήρξε μεγάλη καταπίεση και καλώς βγήκε προς τα έξω και έγινε αυτό που έγινε», είπε αρχικά για το ελληνικό κίνημα #metoo, ενώ για την συνεργασία της με τον Δημήτρη Λιγνάδη σημείωσε:

«Έχω συνεργαστεί με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Οι άνθρωποι δεν είμαστε ένα πράγμα. Για το καλλιτεχνικό του όραμα, υπήρξε μια περίοδος που υπήρξα η μούσα του. Και γοητεύτηκα από το όραμά του για το θέατρο. Νομίζεις ότι ξέρεις τον άλλο και δεν τον ξέρεις. Ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε ένα κομμάτι που δεν το γνωρίζαμε. Γνωρίζαμε για τη σεξουαλική του ταυτότητα, που δεν μας αφορά. Αλλά όσα έγιναν γνωστά δεν τα γνωρίζαμε. Δεν ξέρουμε τα σκοτάδια του καθενός.

0135 LIGNADIS GOYLIOTI 09092019

Περιμένω να αποφανθεί η δικαιοσύνη, και είναι και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή. Αυτή τη στιγμή για τον Δημήτρη Λιγνάδη έχει βγει προς τα έξω ένα εγκληματικό του κομμάτι. Ποτέ δε συνδέθηκα με αυτό το κομμάτι του. Ήμουν σε εκπομπή και μίλησα για κακοποιητική συμπεριφορά γιατρού. Ήμουν μόνη μου μέσα στο ιατρείο του και δεν βγήκα να μιλήσω σε κανέναν και θεώρησα ότι κάνω λάθος. Μετά την εμφάνισή μου αυτή, μου έστειλαν μηνύματα πολλές γυναίκες για κακοποιητικές συμπεριφορές γιατρών. Είναι η ώρα που πρέπει να ξέρουν όλοι οι άνθρωποι ότι μπορούν να μιλήσουν».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ