Δημήτρης Σταρόβας: «Έχω απορρίψει δουλειές επειδή ήξεραν ότι θα είμαι στο YFSF και και δεν με πήραν τηλέφωνο» (video)

Ο γνωστός καλλιτέχνης εξέφρασε την πικρία του για το τέλος της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1 γεγονός που δεν το περίμενε...

Must Read

Πέρυσι τον απολαύσαμε σε ρόλο κριτή στο φαντασμαγορικό show «Your Face Sounds Familiar» και ενώ όλα έδειχναν ότι θα τον παρακολουθούμε και φέτος κάθε Κυριακή από τις μικρές μας οθόνες, τα δεδομένα άλλαξαν και μάλιστα χωρίς να το γνωρίζει ο ίδιος.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» εξέφρασε το παράπονό του για το γεγονός ότι δεν είχε καμία ενημέρωση ότι δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στο show, ενώ το κανάλι του Αμαρουσίου του είχε δώσει άλλη εντύπωση.

«Δεν μου έγινε πρόταση για το YFSF. Είχε μπει μια άνω τελεία όταν είχε ξεκινήσει όλο αυτό με τον κορωνοϊό που σταμάτησαν τα πάντα. Είχαμε πει ότι θα συνεχιστεί όταν επιτραπεί και θα ανοίξουν οι δουλειές. Μέχρι τελευταία στιγμή ήξερα αυτό και παντού άφηναν να εννοηθεί πως θα είμαι ο σίγουρος στην επιτροπή και δεν με πήραν τηλέφωνο», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ο κάθε ANT1 δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα και δεν έχω την απαίτηση να είμαι για πάντα. Αλλά ρε φίλε, όταν αφήνεις να διαρρεύσει αυτό το πράγμα και στον ίδιο λες ότι εννοείται και τα λοιπά, μην τον αφήνεις τελευταία στιγμή. Έχω απορρίψει μια – δυο δουλειές κι άλλες δέκα ίσως τις έχω χάσει, επειδή ήξεραν ότι θα είμαι σίγουρα εκεί».

Όσον αφορά τη Μαρία Μπεκατώρου και για το αν γνώριζε γι’ αυτή την απόφαση δήλωσε: «Η Μαρία δεν το ήξερε. Η Μαρία δεν ήξερε ότι κόβεται και η εκπομπή της, το Still Standing».

«Απ’ ότι φαίνεται δεν έχασα και κάτι σημαντικό. Να πω κι εγώ μια κακία», είπε στο τέλος εμφανώς πικραμένος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This