Κυριακή 16/5/2021

Αναστάσιος Ράμμος: Ποζάρει ως «μοντέρνος Ιησούς» και προκαλεί αντιδράσεις

Η απάντηση του φωτογράφου στα αρνητικά σχόλια!

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η φωτογράφηση που έκανε ο Αναστάσιος Ράμμος, καθώς χαρακτηρίστηκε από πολλούς ακόλουθους του ως «βλασφημία».

Συγκεκριμένα ο νεαρός καλλιτέχνης πόζαρε για το φωτογραφικό φακό του Μάριου Τσουλχάι ως ένας, εκκεντρικός θα λέγαμε, Ιησούς.

Ενώ πολλοί επικρότησαν την διαφορετική διάσταση που ήθελε να δώσει ο φωτογράφος για το Θείο δράμα, ορισμένοι από τους διαδικτυακούς φίλους του τραγουδιστή, εξέφρασαν την αντίθεσή τους για την κίνηση αυτή.

Από την μεριά του ο Μάριος Τσουλχάι μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, προσπάθησε να εξηγήσει το σκεπτικό του για την απόφασή του για να προβεί σε αυτήν την φωτογράφηση.

«Δεν ξέρω αν αυτό που εκφράζω με αυτό το PROJECT σημαίνει πως δεν πιστεύω αντιθέτως πιστεύω πολύ αλλά είναι τέχνη. Τέχνη σημαίνει κόντρα στην κοινή ματιά, κόντρα σε ότι θεωρούμε δεδομένο να δείξεις την διαφορετική πλευρά ενός γεγονότος. Για αυτό και ΑΝ όλη μας η πίστη μεταφερόταν και ξεκινούσε το 2021 πως θα έμοιαζε η σταύρωση του Χριστού;», έγραψε χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ