H Κόνι Μεταξά παραδέχτηκε ότι ζηλεύει την Ελένη Φουρέιρα (video)

Η Ελένη Φουρέιρα μπήκε σε billboard στην Times Square!

Must Read

Η Ελένη Φουρέιρα είναι αναμφίβολα η «βασίλισσα της pop ελληνικής μουσικής σκηνής», που με την εκπροσώπησή της στην Κύπρο στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, κατάφερε να κατακτήσει την δεύτερη θέση, η οποία μάλιστα παραμένει μέχρι και σήμερα ως η υψηλότερη θέση που κατέλαβε ποτέ η Κύπρος στο διαγωνισμό. Έκτοτε η αγαπημένη τραγουδίστρια είδε την καριέρα της να απογειώνεται.

Η εκρηκτική show woman, την οποία παρακολουθούμε κάθε Παρασκευή σε ρόλο παρουσιάστριας στα live του «House of Fame la academia», έγινε η ambassador της Ελλάδας και της Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify με θέμα την ισότητα των δύο φύλων, καθώς είναι η no1 καλλιτέχνιδα σε Spotify streams σε Ελλάδα και Κύπρο.

Στην συγκεκριμένη καμπάνια συμμετέχουν 35 καλλιτέχνιδες από 50 χώρες των οποίων τα τραγούδια περιλαμβάνονται στην παγκόσμια playlist Equal Global στο Spotify.

Η Ελένη Φουρέιρα συμμετέχει στην playlist με τη μεγάλη επιτυχία «YAYO» η οποία κυκλοφορεί από την Panik Records.

Με αυτό της το επίτευγμα κατάφερε να γίνει η πρώτη εκπρόσωπος της ελληνικής μουσικής σκηνής που μπήκε σε Billboard στη φημισμένη Times Square της Νέας Υόρκης, ενώ παράλληλα πρωταγωνιστεί στην αντίστοιχη playlist της Ελλάδας, την Equal Greece και φωτογραφία της είναι το cover της λίστας.

Η διάκριση της αυτή χαροποίησε τόσο την ίδια όσο και τους συνεργάτες της, με πολλούς από τους συναδέλφους της να της εκφράζουν τις θερμές ευχές τους γι’ αυτό το σπουδαίο επίτευγμα.

Ανάμεσά τους ήταν και η Κόνι Μεταξά η οποία με το δικό της μοναδικό τρόπο, της εξέφρασε τα συγχαρητήριά, λέγοντας, με το χιούμορ πού την διακατέχει, ότι τη ζηλεύει, καθώς ήταν όνειρο ζωής να βρίσκεται εκείνη σε Billboard της Time Square

https://vimeo.com/543570315

https://vimeo.com/543570366

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This