Μετά από 27 χρόνια γάμου παίρνει διαζύγιο ο Μπιλ Γκέιτς

Πόσα μηδενικά θα μετρήσουμε στη διατροφή;

Must Read

Μετά από 27 χρόνια γάμου ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς και η σύζυγός του Μελίντα ανακοίνωσαν την απόφασή τους να χωρίσουν. Απόφαση που όπως ανακοίνωσαν πάρθηκε από κοινού, καθώς δεν πιστεύουν ότι μπορούν πλέον να εξελιχθούν ως ζευγάρι.

H ανακοίνωση του ζευγαριού, που ανάρτησε και ο ίδιος ο Μπιλ Γκέιτς, αναφέρει:
«Μετά από πολλή σκέψη και δουλειά στη σχέση μας, αποφασίσαμε να λύσουμε τον γάμο μας. Τα τελευταία 27 χρόνια, μεγαλώσαμε τρία υπέροχα παιδιά και δημιουργήσαμε ένα ίδρυμα που δραστηριοποιείται σε όλο τον πλανήτη για να βοηθήσει τον κόσμο να έχει υγιή και παραγωγική ζωή. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε σε αυτή την αποστολή και θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε στο ίδρυμα, αλλά δεν πιστεύουμε ότι μπορούμε πια να εξελιχθούμε ως ζευγάρι στην επόμενη φάση της ζωής μας. Ζητάμε χώρο και ιδιωτικότητα για την οικογένειά μας καθώς βαδίζουμε σε αυτή τη νέα ζωή».

Πάντως θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως ακριβώς θα χωρίσουν την τεράστια περιουσία και πόσα μηδενικά μπορεί να έχει η διατροφή που θα δώσει στην πρώην του σύζυγο ο Μπιλ…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This