Η Καρλάκη «φόρτωσε» ακούγοντας την ατάκα: «Καλύτερα να μην ανοίξουν τα νυχτερινά κέντρα»

Γύρισε το μάτι της!

Must Read

«Ελα, μωρέ, καλύτερα να μην ανοίξουμε και να παίρνουμε το επίδομα Την παραπάνω ατάκα είπε στη Μαρία Καρλάκη ένας μουσικός, όταν εκείνη του εξομολογήθηκε την αγωνία της για τον κλάδο τους, που παραμένει ανενεργός κοντά έναν χρόνο τώρα, με ολέθριες συνέπειες.

Μπορεί η εστίαση να έχει ανοίξει ήδη από χθες, ωστόσο ουδείς γνωρίζει ακόμη με βεβαιότητα τι μέλει γενέσθαι με τα νυχτερινά κέντρα, που απασχολούν τους περισσότερους μουσικούς και τραγουδιστές. Αυτό έχει αποτέλεσμα να μεγαλώνει διαρκώς το στρες για τους επαγγελματίες του κλάδου.

Φαίνεται, όμως, πως υπάρχουν και κάποιοι που βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά. «Οι απόψεις διίστανται. Κάποιοι είναι μέσα στην κατάθλιψη και την αγωνία και κάποιους δεν τους νοιάζει» δηλώνει στην «Espresso» η γνωστή τραγουδίστρια.

«Εχω ακούσει από μουσικό το εξής: “Ελα, μωρέ, καλύτερα να μην ανοίξουμε, να παίρνουμε το επίδομα”. Οσοι δεν αγαπούν τη δουλειά μας και είναι βολεμένοι παράλληλα σε άλλες δουλειές ή βγάζουν χρήματα από κάπου χωρίς να… φαίνεται, δεν τους νοιάζει ν’ ανοίξουν τα νυχτερινά μαγαζιά, δεν τους νοιάζει να παράγουν έργο και τέχνη. Είναι πολύ άσχημο, πάντως, να ακούς κάτι τέτοιο από έναν μουσικό.

Φυσικά υπάρχουν και καλλιτέχνες που είναι πολύ άσχημα οικονομικά. Οι περισσότεροι συντηρούμαστε με τη βοήθεια δικών μας ανθρώπων» συμπληρώνει η Μαρία Καρλάκη, η οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα το τραγούδι «Κάτι δεν κάναμε καλά», σε μουσική Γιάννη Ζουγανέλη και στίχους Ηλία Φιλίππου, που γνωρίζει ήδη μεγάλη επιτυχία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This