Σάββατο 8/5/2021

Ο Σάββας Πούμπουρας έθιξε το θέμα της ανεργίας και το Twitter τον «δίκασε» (video)

«Ελάχιστοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να βρουν δουλειά»

Είναι γεγονός πως λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού πολλοί άνθρωποι έχουν μείνει χωρίς δουλειά καθώς αρκετές επιχειρήσεις αναγκάστηκαν να κλείσουν λόγω του οικονομικού αδιέξοδου που βρέθηκαν.

Ο Σάββας Πούμπουρας, πού είναι αρκετά ενεργός στα social media, ανάρτησε ένα βίντεο μέσα από το οποίο έθιγε το θέμα της ανεργίας. Ο γνωστός παρουσιαστής υποστήριξε πως όσοι άνθρωποι έχουν παραμείνει άνεργοι για πολύ καιρό, δεν έχουν προσπαθήσει αρκετά να βρουν δουλειά. Μάλιστα τόνισε τα θετικά του να δουλεύεις αμισθί.

«Υπάρχει μεγάλη προσφορά εργασίας, όποιος θέλει να βγάλει χρήματα έχει τη δυνατότητα. Κι εγώ όταν ξεκίνησα δεν είχα ούτε βιογραφικό, ούτε πτυχίο πήγα με θράσος και ζήτησα δουλειά. Ελάχιστοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να βρουν δουλειά, όπως να δουλέψουν δωρεάν για μια εταιρεία. Μην κοιτάτε αυτό, κοιτάτε τι θα αποκομίσετε από την τριβή με την εργασία, από τον κύκλο που θα διευρύνετε. Από τις γνωριμίες που θα κάνετε μπορεί να βρεθεί μια άλλη ευκαιρία. Τελικά τι είναι προτιμότερο να κάθεσαι σπίτι και να τα περιμένεις ουρανοκατέβατα ή αφού δεν κάνεις τίποτα να πηγαίνεις, να δουλεύεις κάπου κι ας μην παίρνεις μία;», είπε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις όμως αυτές του Σάββα Πούμπουρα προκάλεσε αντιδράσεις σε πολλούς χρήστες του Twitter οι οποίοι δεν ενστερνίστηκαν αυτήν του την άποψη.

Ανάμεσά τους ήταν και ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο οποίος ζήτησε από τον Δ.Σ. του κυπριακού καναλιού ΡΙΚ όπου εργάζεται ο παρουσιαστής, να τον επαναπροσλάβει προκειμένου να δουλέψει χωρίς μισό ώστε να αποτελέσει «ζωντανό παράδειγμα προς τους νέους που εγκαλεί σήμερα».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ