Ο Σάββας Πούμπουρας έθιξε το θέμα της ανεργίας και το Twitter τον «δίκασε» (video)

«Ελάχιστοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να βρουν δουλειά»

Must Read

Είναι γεγονός πως λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού πολλοί άνθρωποι έχουν μείνει χωρίς δουλειά καθώς αρκετές επιχειρήσεις αναγκάστηκαν να κλείσουν λόγω του οικονομικού αδιέξοδου που βρέθηκαν.

Ο Σάββας Πούμπουρας, πού είναι αρκετά ενεργός στα social media, ανάρτησε ένα βίντεο μέσα από το οποίο έθιγε το θέμα της ανεργίας. Ο γνωστός παρουσιαστής υποστήριξε πως όσοι άνθρωποι έχουν παραμείνει άνεργοι για πολύ καιρό, δεν έχουν προσπαθήσει αρκετά να βρουν δουλειά. Μάλιστα τόνισε τα θετικά του να δουλεύεις αμισθί.

«Υπάρχει μεγάλη προσφορά εργασίας, όποιος θέλει να βγάλει χρήματα έχει τη δυνατότητα. Κι εγώ όταν ξεκίνησα δεν είχα ούτε βιογραφικό, ούτε πτυχίο πήγα με θράσος και ζήτησα δουλειά. Ελάχιστοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να βρουν δουλειά, όπως να δουλέψουν δωρεάν για μια εταιρεία. Μην κοιτάτε αυτό, κοιτάτε τι θα αποκομίσετε από την τριβή με την εργασία, από τον κύκλο που θα διευρύνετε. Από τις γνωριμίες που θα κάνετε μπορεί να βρεθεί μια άλλη ευκαιρία. Τελικά τι είναι προτιμότερο να κάθεσαι σπίτι και να τα περιμένεις ουρανοκατέβατα ή αφού δεν κάνεις τίποτα να πηγαίνεις, να δουλεύεις κάπου κι ας μην παίρνεις μία;», είπε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις όμως αυτές του Σάββα Πούμπουρα προκάλεσε αντιδράσεις σε πολλούς χρήστες του Twitter οι οποίοι δεν ενστερνίστηκαν αυτήν του την άποψη.

Ανάμεσά τους ήταν και ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο οποίος ζήτησε από τον Δ.Σ. του κυπριακού καναλιού ΡΙΚ όπου εργάζεται ο παρουσιαστής, να τον επαναπροσλάβει προκειμένου να δουλέψει χωρίς μισό ώστε να αποτελέσει «ζωντανό παράδειγμα προς τους νέους που εγκαλεί σήμερα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This