Σάββατο 8/5/2021

Απασφάλισε η Όλγα Πηλιάκη: «Με ρωτάτε εάν είμαι έγκυος! Όχι παιδιά απλά έχω πάρει κιλά»

Η απάντησή της στις φήμες που την θέλουν να περιμένει παιδί.

Είναι γεγονός πως λόγω του εγκλεισμού οι περισσότεροι έχουν πέσει με τα μούτρα στο φαγητό.

Έτσι λοιπόν και η Όλγα Πηλιάκη την περίοδο της καραντίνας αλλά και του Πάσχα, απόλαυσε το φαγητό δίχως τύψεις και ενοχές με αποτέλεσμα να πάρει μερικά κιλά.

Η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη που είναι αρκετά ενεργή στα social media αναρτά συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της, συνεπώς ορισμένοι από τους διαδικτυακούς της φίλους διέκριναν την μικρή αλλαγή στο σώμα της κάνοντας λόγο για τρίτη εγκυμοσύνη.

Η ταλαντούχα χορεύτρια θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση της απάντησε στις φήμες που την θέλουν να είναι έγκυος με ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Προ καραντίνας και μετά!!! Μου στέλνετε πολλοί και με ρωτάτε εάν είμαι έγκυος! Όχι παιδιά! Απλά έχω πάρει 5-6 κιλά!!! Αλλά να σας πω κάτι; Είναι απόλυτα φυσιολογικό!!! Ο τελευταίος χρόνος άλλαξε δραματικά τη ζωή μας και μπορεί να έφυγε η ‘’γράμμωση’’ αλλά ήρθαν οι ‘’καμπύλες’’! Έτσι ονομάζω τα παραπάνω μου κιλά και είμαι πολύ χαρούμενη με αυτά! Γιατί σημασία έχει ότι κάνεις να το κάνεις με ευχαρίστηση! Χωρίς τύψεις, χωρίς ενοχές! Και σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δε θα μπορέσουμε!», έγραψε χαρακτηριστικά.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ