Απασφάλισε η Όλγα Πηλιάκη: «Με ρωτάτε εάν είμαι έγκυος! Όχι παιδιά απλά έχω πάρει κιλά»

Η απάντησή της στις φήμες που την θέλουν να περιμένει παιδί.

Must Read

Είναι γεγονός πως λόγω του εγκλεισμού οι περισσότεροι έχουν πέσει με τα μούτρα στο φαγητό.

Έτσι λοιπόν και η Όλγα Πηλιάκη την περίοδο της καραντίνας αλλά και του Πάσχα, απόλαυσε το φαγητό δίχως τύψεις και ενοχές με αποτέλεσμα να πάρει μερικά κιλά.

Η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη που είναι αρκετά ενεργή στα social media αναρτά συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της, συνεπώς ορισμένοι από τους διαδικτυακούς της φίλους διέκριναν την μικρή αλλαγή στο σώμα της κάνοντας λόγο για τρίτη εγκυμοσύνη.

Η ταλαντούχα χορεύτρια θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση της απάντησε στις φήμες που την θέλουν να είναι έγκυος με ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Προ καραντίνας και μετά!!! Μου στέλνετε πολλοί και με ρωτάτε εάν είμαι έγκυος! Όχι παιδιά! Απλά έχω πάρει 5-6 κιλά!!! Αλλά να σας πω κάτι; Είναι απόλυτα φυσιολογικό!!! Ο τελευταίος χρόνος άλλαξε δραματικά τη ζωή μας και μπορεί να έφυγε η ‘’γράμμωση’’ αλλά ήρθαν οι ‘’καμπύλες’’! Έτσι ονομάζω τα παραπάνω μου κιλά και είμαι πολύ χαρούμενη με αυτά! Γιατί σημασία έχει ότι κάνεις να το κάνεις με ευχαρίστηση! Χωρίς τύψεις, χωρίς ενοχές! Και σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δε θα μπορέσουμε!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This