Ο Σάββας Πούμπουρας απαντά σε όσους τον «δίκασαν»: «Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη…» (video)

«Πήρα ένα πολύ σοβαρό μάθημα...»

Must Read

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε ο Σάββας Πόυμπουρας μετά το βίντεο που ανάρτησε πριν μερικές ημέρες, μέσα από το οποίο έθιγε το θέμα της ανεργίας λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ελάχιστοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να βρουν δουλειά», με τους χρήστες του Twitter να τον «δικάζουν».

Έπειτα από τον σάλο που ξέσπασε γι’ αυτές του τις δηλώσεις, ο γνωστός παρουσιαστής θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του. Έτσι λοιπόν δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, όπου εξηγούσε πως αναφερόταν σε παιδιά που μόλις είχαν τελειώσει τις σπουδές τους, ενώ παράλληλα ζήτησε συγνώμη σε όσους ένιωσαν ότι προσβλήθηκαν από τα λεγόμενα του.

«Φίλοι μου, γεια σας. Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τη δική μου εκδοχή σχετικά με ένα βίντεο που ανέβασα στις 17 Απριλίου στο Instagram. Θέλω να σας μιλήσω για το “γιατί” της δικής μου προσπάθειας και γιατί θέλω να βοηθήσω νέους ανθρώπους να βρουν εργασία. Το “γιατί” ξεκινά από τη δίκη μου προσπάθεια σε μικρή ηλικία να βρω εργασία και να δω αν έκανα κάτι παραπάνω αν θα μπορούσα να οδηγηθώ σε ένα καλύτερο επαγγελματικό αύριο.

Το “γιατί” μου έχει να κάνει με τα δικά μου βιώματα, δυσκολίες και αυτά μοιράζομαι και αν μπορώ να βοηθήσω έστω και έναν άνθρωπο θα είμαι διπλά χαρούμενος. Η πρόθεσή μου είναι ανιδιοτελής και θέλω να χρησιμοποιώ το βήμα μου για να βοηθώ όπως μπορώ. Θέλω να διευκρινίσω κάποια πράγματα που δεν επικοινώνησα σωστά και θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από αυτούς που έθιξα άθελα μου. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν αυτό στις προθέσεις μου», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Αναφέρομαι σε παιδιά που μόλις τελειώνουν το σχολείο οι οποίοι χρειάζονται εμπειρία αυτό μπορούν να το πετύχουν από μία πρακτική αλλά σε καμία περίπτωση αυτό δεν θα ήθελα να συσχετιστεί με εργασία χωρίς πληρωμή. Κατέβασα το βίντεο γιατί ένιωσα ότι δεν εξυπηρετούσε τον σκοπό για τον οποίο έγινε. Θα το επαναφέρω όμως για να το δείτε όλο αυτούσιο και όχι αποσπασματικά για να έχετε όλη την εικόνα της πρόθεσής μου τώρα που έχετε και τη δική μου απάντηση».

«Μετά από αυτό που έγινε, το οποίο έφερε σε δύσκολη θέση όχι μόνο εμένα αλλά και την οικογένειά μου, πήρα ένα πολύ σοβαρό μάθημα, το να λέω αυτό που έχω στην καρδιά μου και την αλήθεια μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», τόνισε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

https://www.instagram.com/tv/COdmyR3HITj/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This