Καλομοίρα: «Με τον κορωνοϊό φοβόμουν για τους δίδυμους γιους μου! Ο ένας έχει άσθμα και ο άλλος τη μυασθένεια Gravis»

«Ο εγκλεισμός στο σπίτι με τα παιδιά 24/7 ήταν μία πίστα γεμάτη προκλήσεις και τρέλα.»

Must Read

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει επηρεάσει τις ζωές όλων μας. Οι συνήθειες των ανθρώπων έχουν αλλάξει πλέον τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, επηρεάζοντας κυρίως αρνητικά την ψυχολογία τους.

Η Καλομοίρα η οποία μένει στην Αμερική μαζί με την οικογένειά της παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και μίλησε για το πώς επηρέασε τη ζωή της ο κορωνοϊός.

Πώς πέρασες τον τελευταίο χρόνο στην Αμερική, από την στιγμή που μπήκε ο κορωνοϊός στις ζωές μας;

Το 2020, στην πρώτη καραντίνα, πέρασα όλο το διάστημα σπίτι μαζί με την οικογένειά μου, όπως φυσικά κι όλος ο κόσμος. Δεν κρύβω ότι ήμουν αρκετά ανήσυχη για το τι θα γίνει αν αρρωστήσει κάποιος από εμάς. Κυρίως φοβόμουν για τους δίδυμους γιους μου γιατί ο Νίκος έχει άσθμα ενώ ο Δημήτρης έχει διαγνωστεί – και το παρακολουθούμε προσεκτικά- με μία αυτοάνοση πάθηση, τη μυασθένεια Gravis (MG), που χαρακτηρίζεται από αδυναμία πολλαπλών βαθμών των σκελετικών μυών του σώματος.

Θυμάμαι ότι ζήσαμε με τον Γιώργο κάποιες δύσκολες ημέρες, αγχωμένοι με την άγνοια που επικρατούσε γύρω από τον κορωνοϊό και ήμασταν κυριολεκτικά κολλημένοι στην τηλεόραση όλη την ώρα. Πρέπει να ομολογήσω ότι ο εγκλεισμός στο σπίτι με τα παιδιά 24/7 ήταν μία πίστα γεμάτη προκλήσεις και τρέλα.

Γι’ αυτό και πέρυσι το καλοκαίρι που δεν ήρθαμε στην Ελλάδα, νοικιάσαμε ένα μεγάλο τροχόσπιτο και ναι μεν ήμασταν πάλι οι πέντε μας, αλλά νιώσαμε καλύτερα γιατί αλλάξαμε παραστάσεις κι είδαμε από κοντά μέρη της Αμερικής τα οποία υπό άλλες συνθήκες, ενδεχομένως να μην γνωρίζαμε.

Μεταξύ άλλων, στο road trip που κάναμε επισκεφθήκαμε το Ουαϊόμινγκ, το Κολοράντο, το Κάνσας, την Αριζόνα, το Τενεσί και άλλα πανέμορφα, καταπράσινα μέρη. Ήταν πραγματικά ένα ωραίο ταξίδι που ωφέλησε την οικογένειά μας, ιδιαίτερα η καθημερινή στενή επαφή με την φύση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κλ. Μαρουσάκης: «Κακοκαιρία ”εξπρές” προ των πυλών με καταιγίδες»

Μπορεί ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα να επέτρεψε στους Έλληνες να γιορτάσουν τα κούλουμα, δίχως «ευτράπελα», όμως ένα νέο...

More Articles Like This