Πέμπτη 24/6/2021

Χάρης Ρώμας: «Θεωρώ ότι ο γιος του Γιώργου και της Μαρίνα Πατούλη δέχεται bullying εξαιτίας αυτών που γράφονται» (video)

«Πρέπει να προφυλάξει το παιδί του, όπως και η κυρία Πατούλη»

Πριν από λίγο διάστημα η Μαρίνα Πατούλη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο καθώς επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της λόγω της κρίσης που περνάει ο γάμος της με τον Περιφερειάρχη Αττικής.

Ο Χάρης Ρώμας ο οποίος είναι πολύ στενός φίλος του Γιώργου Πατούλη σε δήλωσή του είχε αναφέρει ότι εκείνη την περίοδο ο σύζυγος της Μαρίνας Πατούλη βρισκόταν στο πλευρό της.

Ωστόσο ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» είχε αποκαλύψει ότι Γιώργος Πατούλης δεν την είχε επισκεφθεί στο νοσοκομείο, όμως είχε ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας της από τον γιατρό της.

Σήμερα ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στην εν λόγω εκπομπή και μίλησε στη Φαίη Σκορδά και στον Γιώργο Λιάγκα για εκείνη τη δήλωση του προκειμένου να ξεκαθαρίσει τη θέση του.

«Είχα την πληροφορία, που ήταν έγκυρη, από τον Γιώργο, ότι είναι καλά και βγήκε. Κι επειδή οι δημοσιογράφοι είστε έτσι, και καλά κάνετε, η επόμενη ερώτηση είναι αν ο Περιφερειάρχης είναι στο πλευρό της. Ο Περιφερειάρχης είναι στο πλευρό όλου του κόσμου γιατί είναι ένας αεικίνητος άνθρωπος που δέχεται και βλέπει πολύ κόσμο όλη την ημέρα. Με την έννοια αυτή, το να ενδιαφερθείς με τους γιατρούς και να μάθεις, αυτό ήταν το “βρίσκεται στο πλευρό της”. Δεν είναι μόνο η φυσική παρουσία.

Δεν θέλω και δεν πρέπει να αναφερόμαστε εμείς που είμαστε αρκετά κοντά, εγώ στον Γιώργο, επειδή υπάρχει το παιδί, ο Αλέξανδρος, θεωρώ ότι του γίνεται ένα bullying σε σχέση με το σχολείο, τους συμμαθητές του, με αυτά που γράφονται.

Πρέπει να προφυλάξει το παιδί του, όπως και η κυρία Πατούλη. Είναι λάθος να ανακυκλώνουμε την υπόθεση ενός διαζυγίου που πάντα είναι οδυνηρή», είπε χαρακτηριστικά.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ