Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 9 Μαΐου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Μέχρι στιγμής σάς έχουν δοθεί αρκετές ευκαιρίες για να βελτιώσετε ή να ανανεώσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους. Αρκετοί από εσάς κάνατε το πρώτο βήμα και τις έχετε ήδη δρομολογήσει σε μια καλύτερη πορεία. Ομως, όσοι μείνατε άπραγοι θα πρέπει να κινηθείτε πιο γρήγορα, καθώς αρχίζουν να περιορίζονται οι δυνατότητες να το πράξετε και οι λανθασμένες κινήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε άμβλυνση των διαφορών σας με τους άλλους. Μη χάσετε την ευκαιρία να δρομολογήσετε σωστά τις σχέσεις σας, αλλά για κανένα λόγο μη δώσετε ψεύτικες υποσχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν τάξετε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να δώσετε και διαψεύσετε τις προσδοκίες τους, θα τους απομακρύνετε από κοντά σας. Κάποιες από τις ανάγκες και τις προτεραιότητές σας θα διαφοροποιηθούν και αφού θα αλλάξουν οι συνθήκες στον εργασιακό χώρο είναι φυσικό να επηρεαστούν και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Γεγονότα και συνειδητοποιήσεις θα σας οδηγήσουν στην αναθεώρηση της δικής σας συμπεριφοράς, αλλά και στη σημασία που δίνατε μέχρι τώρα στην παρουσία και την αναγκαιότητα ορισμένων συνεργατών στον εργασιακό σας χώρο. Προχωρήστε σε οικονομικές επενδύσεις που έχετε πειστεί ότι είναι κερδοφόρες και έχουν καλύψει και τις πιο μικρές σας ανασφάλειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αρχίζει να φαίνεται ιδιαίτερα η ανάγκη σας για συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια. Προσπαθήστε να είστε λιγότερο ρομαντικοί και περισσότερο πρακτικοί, ώστε να αποκτήσετε μεγαλύτερη αίσθηση του μέτρου και πειθαρχία. Τα θέματα καριέρας προηγούνται και οι αλλαγές που θα προκύψουν θα βελτιώσουν την απόδοσή σας. Η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο ευχάριστη και οι σχέσεις με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας θα είναι θετικές. Επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, κάντε γνωριμίες και αισθανθείτε ότι σας επιθυμούν ερωτικά. Προσέχετε τον τρόπο που θα επικοινωνείτε με τους συνεργάτες και άτομα κύρους στον εργασιακό χώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε τον πυροσβέστη αν είστε απολύτως σίγουροι ότι μπορείτε να ηρεμήσετε τα πράγματα, αλλιώς προτιμήστε τη σιωπή. Αναπτύξετε τον κοινωνικό σας κύκλο και κάντε καινούργιες γνωριμίες. Αποφύγετε την άσκοπη ταλαιπωρία και μην ασχολείστε με πράγματα που σας ενοχλούν. Η εξωτερική σας εμφάνιση δεν θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα, αλλά καλό θα ήταν να μην παραμελήσετε εντελώς τον εαυτό σας. Προσέξτε τις διατροφικές συνήθειες που έχετε αποκτήσει τον τελευταίο καιρό, γιατί αν η ζυγαριά σας δείξει διαφορετικό νούμερο δεν σημαίνει ότι χάλασε. Θα φταίει που μπερδευτήκατε και, αντί να επεκτείνετε τους στόχους σας, επεκτείνατε το σώμα σας με κάποιους πόντους.

ΛΕΩΝ: Δώστε άλλη μια ευκαιρία στον σύντροφό σας για να σας αποδείξει ότι σας αγαπά και σας χρειάζεται δίπλα του. Πάψτε να είστε τόσο σκληροί μαζί του και αφήστε να ακουμπήσει στην καρδιά σας. Είναι εντελώς παράλογο και ανόητο να τον κατηγορείτε ή να τον κρίνετε για τα ξεσπάσματά του, όταν για ό,τι συμβαίνει ρίχνετε πάνω του το φταίξιμο και του συμπεριφέρεστε λες και είναι το τελευταίο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εξάλλου, ακόμα και αν δεν θέλετε να το παραδεχθείτε από εγωισμό, έχετε συνειδητοποιήσει πως τρέφετε βαθιά αισθήματα για το άτομό του και θέλετε να παραμείνει στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξανακερδίστε τον έλεγχο με μικρά και προσεκτικά βήματα, ώστε να έχετε μια καλύτερη θεώρηση της πραγματικότητας στον τομέα τόσο των συνεργασιών όσο και των σχέσεων. Επιβάλλεται ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει και βάλτε σε πρώτη μοίρα τη φυσική σας κατάσταση και την υγεία σας. Χαλαρώστε και δώστε προτεραιότητα στον εαυτό σας, που είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχετε. Λίγο περίεργα θα είναι τα πράγματα στον τομέα των σχέσεων και αρκετές φορές θα νιώσετε διχασμένοι. Οι εργασιακές σχέσεις θα αρχίσουν να βελτιώνονται και θα δημιουργήσετε ένα καλύτερο περιβάλλον στο οποίο θα εργάζεστε με λιγότερο άγχος.

ΖΥΓΟΣ: Θα υπάρξουν αρκετές νέες γνωριμίες, ενώ δεν αποκλείεται να σας γίνει και πρόταση γάμου, που όμως καλό θα ήταν να την αποφύγετε προς το παρόν, καθώς δεν είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τα γεγονότα που υπάρχουν στη ζωή σας. Τα πολύ κοντινά σας πρόσωπα θα απολαμβάνουν μια πολύ τρυφερή εκδοχή σας, μια που έχετε τη διάθεση να περάσετε καλά μαζί τους. Θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε τις αλλαγές που έγιναν σε κάποιες επαγγελματικές, οικονομικές ή ερωτικές σχέσεις σας. Είναι κάτι που χρειαζόσασταν εδώ και πολύ καιρό για να οδηγηθείτε σε πιο αισιόδοξους δρόμους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αφήσετε τα ελαττώματά σας να βγουν στην επιφάνεια και να εκμεταλλευτούν ορισμένοι επιτήδειοι τις αδυναμίες σας. Η ψυχολογία και η διάθεσή σας θα είναι λίγο άστατη, καθώς τις χαρούμενες στιγμές θα τις διαδέχεται ο προβληματισμός. Εχετε μεν βρει τρόπους για να απαλλαγείτε από το μεγάλο άγχος και τα προβλήματα που αντιμετωπίζατε μέχρι τώρα, αλλά ακόμα σας λείπει το κίνητρο για να βρείτε τρόπους που θα σας ανακουφίσουν, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Επιδιώξτε αλλαγές στην εμφάνισή σας που θα αυξήσουν την αυτοπεποίθησή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προβάλλετε σωστά τις ικανότητες και τα ταλέντα σας και κατατροπώστε τους αντιπάλους σας. Αποφύγετε περιττά έξοδα, γιατί ακόμα υπάρχουν τρύπες που δεν έχετε κλείσει. Μπορεί να έχετε επιβαρυνθεί με υποχρεώσεις που έχουν σχέση με τον οικογενειακό σας χώρο, αλλά με έναν περίεργο τρόπο τα γεγονότα και η καλή σας τύχη θα συμβάλλουν στην ολοκληρωτική απαλλαγή από κάποιο βάρος. Μην κολλήσετε σε ανούσιες και άχρηστες λεπτομέρειες. Βάλτε μπροστά το πείσμα σας και κάντε τα λόγια σας πραγματικότητα. Ανοίξτε τους ορίζοντές σας και γίνετε καλύτεροι για τον εαυτό σας και τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Παρόλο που ο ρομαντισμός θα διαχέεται στην ατμόσφαιρα, εσείς θα συνεχίζετε να νιώθετε κάπως άβολα, καθώς δεν έχετε τη διάθεση να πείτε γλυκόλογα στον σύντροφό σας, ενώ σας το ζητάει απεγνωσμένα. Μπορεί να προτιμάτε να τον διεκδικείτε και να του δείχνετε την αγάπη σας με άλλους τρόπους, όμως, δεν θα πάθετε τίποτα αν του κάνετε έστω για μια φορά το χατίρι. Φροντίστε να μην παίξετε παιχνίδια εξουσίας και εγωισμού. Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να οργανώσετε μια ρομαντική βραδιά. Το ζεστό κλίμα θα ρίξει τους τόνους και θα κορυφώσει το πάθος ανάμεσά σας, ώστε να ξαναβρείτε τις ισορροπίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η σχέση σας δεν είναι αγώνας ή μάχη που πρέπει να βγείτε νικητές. Μη φέρεστε ψυχρά στον σύντροφό σας, γιατί θα ζητήσει εξηγήσεις. Επειδή θέλετε να επιβάλλετε την άποψή σας, όχι με τον καλύτερο πάντα τρόπο, βγαίνουν στην επιφάνεια μερικά στοιχεία του χαρακτήρα σας που θα τον δυσαρεστήσουν. Δεν αποκλείεται να εμφανίσει και αυτός κάποια πλευρά που θα σας βρει απροετοίμαστους. Για να μη φτάσουν τα πράγματα στα άκρα, προσπαθήστε να σκεφτείτε πιο λογικά και να λειτουργείτε με ψυχραιμία.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο έρωτας και το φλερτ σε όσους είστε αδέσμευτοι θα παίζουν έντονα με κάποια φιλικά σας άτομα και θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί. Εάν δεν το επιθυμείτε μην ξεπεράσετε τα όρια με κάποια άτομα ή αφήσετε να το κάνουν μόνο και μόνο επειδή κολακεύεστε, γιατί τα αποτελέσματα θα φέρουν δυσάρεστα απρόοπτα και σωρεία παρεξηγήσεων. Ετσι κι αλλιώς, θα αποκτήσετε μεγαλύτερη σιγουριά, γοητεία και αυτοπεποίθηση για να φλερτάρετε με άτομα που πραγματικά σάς έλκουν και όχι μόνο δεν θα περνάτε απαρατήρητοι, αλλά θα κερδίζετε και τις εντυπώσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This