«Βέλη» της Εριέττας Κούρκουλου στα «αθώα» θηλυκά κουτσομπολιά

«Aυτό είναι πολύ μεγάλο τίμημα για έναν “αθώο” και εντελώς αχρείαστο σχολιασμό»

Must Read

Στις γυναίκες απευθύνθηκε μέσω Instagram η Εριέττα Κούρκουλου, τονίζοντας πως πολλές φορές ξεχνούν πως έχουν μόνο μία φωνή.

«Οταν σχολιάζουμε άλλες γυναίκες, ακόμα και πάνω στο κουτσομπολιό, χρησιμοποιώντας “αθώες” φράσεις, όπως “Κοίτα τι φοράει αυτή”, “Είδες; χωρίς Photoshop είναι γεμάτη κυτταρίτιδα”… τις ίδιες φράσεις θα χρησιμοποιήσουμε και για τον εαυτό μας. Και, όταν έρθει η ώρα να αποκτήσουμε κυτταρίτιδα ή να πάρουμε κιλά, γιατί θα συμβεί αν θέλουμε να ευχαριστηθούμε τις ζωές μας, θα δυσκολευτούμε να αγαπήσουμε τον ίδιο μας τον εαυτό. Νομίζω ότι αυτό είναι πολύ μεγάλο τίμημα για έναν “αθώο” και εντελώς αχρείαστο σχολιασμό… Μαθαίνοντας, από την άλλη, να μιλάμε όμορφα για τους συνανθρώπους μας, ίσως καταφέρουμε να εκτιμήσουμε τα ουσιαστικά στοιχεία του εαυτού μας» έγραψε μεταξύ άλλων η Εριέττα Κούρκουλου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This