Μοβ «θύελλα» η Στεφανία στην πρώτη πρόβα στη σκηνή της Eurovision (video)

Έκλεψε τις εντυπώσεις στην πρόβα, λίγο πριν τους ημιτελικούς της Eurovision

Must Read

Η πρόβα της ελληνικής αποστολής στον 65ο διαγωνισμό της Eurovision άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με το τραγούδι «Last Dance».

Η 18χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη, φορώντας μία ολόσωμη μοβ φόρμα διά χειρός Βρεττού Βρεττάκου, έκοψε την ανάσα λίγες μέρες πριν από τους ημιτελικούς!

Η Στεφανία έκανε χθες στη μία το μεσημέρι στη σκηνή του Rotterdam Ahoy την πρώτη τεχνική πρόβα της και στιλιστικά έκλεψε τη παράσταση με την εντυπωσιακή φόρμα της, ενώ κατά την έναρξη του τραγουδιού εμφανίστηκε σε ένα catwalk ίδιου χρώματος, ενώ και οι χρωματισμοί της σκηνής ήταν σε μοβ αποχρώσεις. Και ως διά μαγείας, με τα ειδικά visual effects που χρησιμοποιεί η ελληνική αποστολή, είδαμε τη Στεφανία να χάνεται σε ένα ταξίδι σε μια σύγχρονη μαγική πόλη. Οι χορευτές συντονίστηκαν στις κινήσεις της, σε μια καλοδουλεμένη χορογραφία που έχει ετοιμάσει ο μετρ του είδους Φωκάς Ευαγγελινός. Η ίδια ανέβηκε σε μια σκάλα -η οποία ήταν επιμελώς κρυμμένη πίσω από τα εφέ- και πέταξε ανάμεσα στα κτίρια μιας ονειρικής πόλης.

Στη διάρκειας μισής ώρας πρόβα, όπως προβλέπεται από το πρόγραμμα, η Στεφανία και οι χορευτές Νίκος Κουκάκης, Κώστας Παυλόπουλος, Γιώργος Παπαδόπουλος και Μάρκος Γιακουμόγλου ανέβηκαν πολύ καλά προετοιμασμένοι και με αυτοπεποίθηση στη σκηνή όπου θα διεξαχθεί ο φετινός διαγωνισμός και εισέπραξαν το χειροκρότημα των δημοσιογράφων που παρακολουθούσαν την πρόβα από μια μεγάλη οθόνη στον ειδικά για εκείνους διαμορφωμένο χώρο.

Στοιχηματική ανατροπή! H Γαλλία έστειλε στη δεύτερη θέση τη Μάλτα

Μεγάλος τζίρος και στοιχήματα για τη φετινή Eurovision με τα «τζογαρίσματα» για φαβορί και μη να δίνουν και να παίρνουν! Οσον αφορά την Ελλάδα και την Κύπρο, έχουμε ξανά ανακατατάξεις, καθώς η Στεφανία Λυμπερακάκη έπεσε τέσσερις θέσεις και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 14η, ενώ η Ελενα Τσαγκρινού ανέβηκε στην 8η! Κακά τα ψέματα χαμός γίνεται με την «καυτή» Ελενα Τσαγκρινού, η οποία ανέβηκε στη σκηνή και έκανε την πρώτη της πρόβα κλέβοντας τις εντυπώσεις. Ωστόσο, όπως είδαμε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» το πρωί της Δευτέρας, η Ελενα Τσαγκρινού είχε δύο ατυχήματα κατά τη διάρκεια της δεύτερης πρόβας της. Το μικρόφωνο της εκπροσώπου της Κύπρου έπεσε, με αποτέλεσμα να διακοπεί η πρόβα της, ενώ ένας καθρέφτης που βρίσκεται στη σκηνή μετακινήθηκε και έτσι χτύπησε μία από τις χορεύτριες.

Κατά τα άλλα, ανατροπή έχουμε και στις δύο πρώτες θέσεις, με το απόλυτο φαβορί του φετινού διαγωνισμού, τη Μάλτα, να πέφτει στη δεύτερη θέση και τη Γαλλία να ανεβαίνει στην κορυφή. Στις θέσεις 3, 4 και 5 παραμένουν κατά σειρά Ελβετία, Ιταλία και Βουλγαρία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This