Δευτέρα 14/6/2021

Τζένη Μπαλατσινού: «Ο Βασίλης Κικίλιας είναι εξαιρετικός στην αλλαγή πάνας» (video)

Τι αποκάλυψε για την δύσκολη εγκυμοσύνη που είχε.

Η Τζένη Μπαλατσινού ανήμερα Χριστουγέννων έγινε για τέταρτη φορά μητέρα. Το πρώην πετυχημένο μοντέλο στα 49 της έφερε στην ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι ολοκληρώνοντας την ευτυχία του γάμου της με τον Βασίλη Κικίλια.

Η Τζένη Μπαλατσινού μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» αναφέρθηκε στην νέα καθημερινότητα με τον «Κικίλια junior» αλλά και στην δύσκολη εγκυμοσύνη που είχε.

«Όταν έχεις μωρό, η καθημερινότητα είναι λίγο πιο ζορισμένη και είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Δόξα τω Θεό, όταν υπάρχει πρόγραμμα, τα καταφέρνουμε όλα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, δεν περίμενα να νιώσω τέτοια συναισθήματα. Τέταρτη φορά μητέρα… Ευχαριστώ τον Θεό που με ευλόγησε και τα κατάφερα. Κοιμάται το μωράκι το βράδυ, από τότε που σταμάτησα τον θηλασμό έχουμε μπει σε ωραίο πρόγραμμα», είπε αρχικά το μοντέλο.

Στην ερώτηση αν ο υπουργός υγείας την βοηθάει με το 4,5 μηνών γιο τους εκείνη απάντησε: «Ο Βασίλης είναι εξαιρετικός στην αλλαγή πάνας.»

«Από τη στιγμή που γέννησα και μου είπαν οι γιατροί ότι ήμουν μία σπάνια περίπτωση, αισθάνθηκα ευγνωμοσύνη που τα καταφέραμε. Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο σε αυτό, αλλά δόξα τω Θεό τέλος καλό, όλα καλά», είπε αναφορικά με την δυσκολία που αντιμετώπισε στην γέννα του μωρού τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ