Υποχθόνιος: «Μου είπαν στο ΚΕΘΕΑ “φύγε από εδώ, έχουμε σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε”» (video)

«Πήγα στο ΚΕΘΕΑ της Κοζάνης γιατί νόμιζα ότι είχα θέμα με τον αλκοόλ.»

Must Read

Ο Αναστάσιος Καρακώστας γνωστός σε όλους ως Υποχθόνιος είναι από τους πρώτους που έφεραν τη ραπ μουσική στην Ελλάδα. Ο ίδιος Μάλιστα με τον αδερφό του τον Καταχθόνιο, τον Τάκι Τσαν και τον Μηδενιστή ήταν μέλη του συγκροτήματος «Ζωντανοί Νεκροί», το όποιο ήταν το πρώτο που δραστηριοποιήθηκε στα είδη των battle, horrorcore και gangsta.

Υπήρχαν φήμες όπου ήθελαν τον υποχθόνιο να αντιμετωπίζει προβλήματα αλκοολισμού. Ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show» ήθελε να ξεκαθαρίσει τη θέση του αποκαλύπτοντας την πραγματική αλήθεια.

«Πήγα στο ΚΕΘΕΑ της Κοζάνης γιατί νόμιζα ότι είχα θέμα με τον αλκοόλ. Έκανα 3 συνεδρίες και μου είπαν να φύγω γιατί δεν είχα πρόβλημα. Μου λένε φύγε από εδώ, έχουμε σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε. Αυτό έγινε και κάθεται ο καθένας και λέει… Αυτό ήταν εσκεμμένο που έγινε», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ράπερ.

Αναφορικά με τους νέους που ασχολούνται με την ραπ μουσική δήλωσε πως: «Τα παιδιά λόγω της μόρφωσης ή της παιδείας τους, ή αυτό που ζουν αυτή τη στιγμή μπορεί να βλέπουν τον Ύπο ως σάκο του μποξ. Πάει σε λάθος πλευρά κι αυτό βγαίνει από την κλεισούρα. Ξεσπάει σε αυτό ο ράπερ και δεν έχει νόημα αυτό στη μουσική».

O Ypo όπως τον αποκαλούν, μαζί με τον μουσικό παραγωγό Skive δημιούργησε την δισκογραφική εταιρεία Capital Music από την οποία αποχώρησε οικειοθελώς.

«Την έκανα εγώ αλλά πλέον ανήκει σε άλλη δισκογραφική. Είναι label. Φίλος μου χωρίς να με ρωτήσει την πήρε και συνεργάστηκε με άλλον. Ετοιμάζω άλλη εταιρία τώρα», δήλωσε στον παρουσιαστή.

Αναφορικά με τον διευθυντή του γραφείου τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκο Ρωμανό, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο γνωστός ράπερ τον απείλησε ότι θα τον πυροβολήσει με πιστόλι, ο Υποχθόνιος δήλωσε ότι οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί και μάλιστα του ευχήθηκε χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του.

Όσον αφορά τα μελλοντικά επαγγελματικά του σχέδια, ανακοίνωσε πώς το άλμπουμ που κυκλοφόρησε πρόσφατα θα είναι το τελευταίο της καριέρας του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This