Ζήνα Κουτσελίνη για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Στη ζωή δεν έχει βρει τον αγρότη, έχει βρει τον επιχειρηματία» (video)

«Την Ηλιάνα την έριξαν κατευθείαν στα βαθιά. Ήταν μεγάλο ρίσκο. Λες να με διώξουν τώρα που τα λέω αυτά;»

Must Read

Το όνομα της έχει συνδεθεί με τη λέξη ειλικρίνεια καθώς την βλέπουμε κάθε μεσημέρι από τη συχνότητα του Star να προσπαθεί να μεταδώσει όσο μπορεί με ακρίβεια και αντικειμενικότητα τις «αλήθειες» για τα καίρια θέματα που απασχολούν τη χώρα μας.

Ο λόγος για την Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία με αφορμή το νέο της βιβλίο με τίτλο «Μία σελίδα την ημέρα», μίλησε στην κάμερά της εκπομπής «Πρωινό» και αναφέρθηκε στα φετινά τηλεοπτικά δρώμενα.

Η συζήτηση όμως δεν θα μπορούσε να μην οδηγηθεί και στον αγαπημένο της συνεργάτη Γιώργο Καραϊβάζ, ο οποίος έφυγε άδικα από τη ζωή έπειτα από 6 σφαίρες που δέχτηκε από δύο αγνώστους κουκουλοφόρους κοντά στο σπίτι του στην περιοχή του Αλίμου.

«Ο Γιώργος ήταν αδελφός για μένα. Την τελευταία μέρα πριν τον δολοφονήσουν γελάσαμε πολύ στο καμαρίνι», είπε εμφανώς συγκινημένη η παρουσιάστρια.

Στην συνέχεια η Ζήνα Κουτσελίνη σχολίασε την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήμουν η μόνη που φώναζα ότι η Ελένη θα επιστρέψει. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι τελικά έλειψε η Ελένη από την τηλεόραση. Όσα χρόνια κι αν περάσουν η σχέση μας θα είναι ξεχωριστή.»

«Η Βίκυ θα μου λείψει από το GNTM. Ήθελα να ακούσω τι θα έλεγε», είπε για την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το reality μόδας.

Για το τηλεoπτικό comeback της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, η οποία θα παρουσιάσει το νέο reality «Αγρότης μόνος ψάχνει», δήλωσε: «Η Κωνσταντίνα δεν ξέρω αν κάνει για το “Αγρότης μόνος ψάχνει”, σίγουρα για την τηλεόραση κάνει. Θα βρει τον αγρότη της. Στη ζωή δεν έχει βρει τον αγρότη, έχει βρει τον επιχειρηματία

Όσον αφορά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον ρόλο της ως παρουσιάστρια είπε: «Η Ηλιάνα είναι ένα πολύ ζεστό κορίτσι. Θεωρώ ότι αν αποτινάξει από πάνω της το μόντελινγκ θα τα καταφέρει ως παρουσιάστρια. Αν ήμουν στέλεχος θα την επέλεγα αλλά με άλλη διαδρομή. Είναι λάθος η διαδρομή. Την έβαλαν κατευθείαν στα βαθιά στα οποία κολυμπούσε για χρόνια η Ελένη Μενεγάκη, οπότε η σύγκριση ήταν αυτόματη. Ήταν μια επιλογή μεγάλου ρίσκου. Λες να με διώξουν τώρα που τα λέω αυτά;»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This