Δευτέρα 14/6/2021

Άννα Παντζέλη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Να δω τώρα με τέτοια Βαριά δικογραφία ποιοι θα πάνε μάρτυρες υπεράσπισης»

Ποινική δίωξη ασκήθηκε σε βαθμό κακουργήματος για τον Πέτρο Φιλιππίδη, καθώς κατηγορείται για έναν βιασμό αλλά και για δύο απόπειρες βιασμού.

Τα θύματα του ηθοποιού ήταν γυναίκες συνάδελφοί του οι οποίες ισχυρίζονται ότι δέχτηκαν σεξουαλική κακοποίηση σε χρόνους όπου τα αδικήματα δεν έχουν παραγραφεί.

Μετά την είδηση αυτή η ηθοποιός Άννα Παντζέλη τοποθετήθηκε επί του θέματος μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook όπου τάσσεται υπέρ των θυμάτων που βρήκαν τη δύναμη και το θάρρος να μιλήσουν για τις τραυματικές εμπειρίες που έζησαν, αλλά και να ονοματίσουν τους φερόμενους θύτες.

«Εύγε Σοφία Μπεκατώρου κάτι έγινε με το θάρρος σου. Να δω τώρα με τέτοια Βαριά δικογραφία που διώκεται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού εις βάρος συναδέλφων του, ποιοι άραγε θα πάνε μάρτυρες υπεράσπισης του, που τρεις μήνες τώρα διαρρέει πως έχει πολλούς…. {βιαστής} και ποιος άραγε θα πάει να καταθέσει “ήμουν κι εγώ εκεί και δεν την βίασε…” #MeToo για όλους εκείνους που επειδή έχουν εξουσία, νομίζουν πως μπορούν να μην σέβονται τον εργαζόμενο, τη γυναίκα και γενικά την αξιοπρέπεια κάθε μη ισχυρού ανθρώπου.#ΕλληνικήΔικαιοσύνη #Εισαγγελέας#ΣοφίαΜπεκατώρου #MeToo#Δικαιοσύνη #Δενείσαιμόνη #Μίλα”.»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ