Τετάρτη 16/6/2021

Καίτη Φίνου: H φωτογραφία με τον Κώστα Καρρά από την ταινία που πρωταγωνιστούσαν μαζί

«Σχολείο και ο Κώστας Καρράς»

Ο Κώστας Καρράς θεωρούνταν ένας από τους πιο σπουδαίος ηθοποιούς που πέρασαν ποτέ από τον χώρο του θεάματος. Δυστυχώς όμως απεβίωσε το 2012 σε ηλικία 76 ετών έπειτα από την μακρόχρονη μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Κατά τη δεκαετία του 1980 συμμετείχε σε αρκετές βιντεοταινίες, ενώ στην ελληνική τηλεόραση πρωταγωνίστησε με μεγάλη επιτυχία σε πολλά σίριαλ.

Ανάμεσα στις πετυχημένες βιντεοταινίες που πρωταγωνίστησε, ήταν η ταινία «Τα καμάκια». Στην ίδια ταινία συμμετείχε και η Καίτη Φίνου.

Η γνωστή ηθοποιός αναπολεί εκείνες τις στιγμές και το εκφράζει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου ανάρτησε μία φωτογραφία από μία σκηνή που είχε με τον αείμνηστο ηθοποιό στην ομόλογη ταινία.

«Μου την έστειλαν και χάρηκα πολύ.

Με τον αείμνηστο Κώστα Καρρά σε σκηνή απ’ την ταινία “τα καμάκια” ,που το μεγαλύτερο μέρος της γυρίστηκε στο Ναύπλιο. Η συνεργασία μου μαζί του θα μου μείνει αξέχαστη, βλέποντας τον να γνωρίζει όλα τα μυστικά της κάμερας. Ήξερε από που έπρεπε να πέφτει ο ήλιος επάνω του για να φωτίζεται καλύτερα, καθόταν από την πλευρά που ο αέρας πήγαινε τα μαλλιά του προς τα πίσω….σαφώς ήξερε να ξεμαρκάρεται ακόμα κι όταν δεν ήταν πρώτο πλάνο….

Σχολείο Και ο Κώστας Καρράς», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ