Δευτέρα 14/6/2021

Περικλής Αλμπάνης: «Ο μεγάλος έρωτας της Αλίκης Βουγιουκλάκη δεν ήταν ο Παπαμιχαήλ, ήταν ο…» (video)

«Η Αλίκη δεν ήθελε να γεράσει»!

Σταθμός στην πορεία της καριέρας του Περικλή Αλμπάνη αποτέλεσε η Αλίκη Βουγιουκλάκη, με την οποία ξεκίνησε τη συνεργασία του στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Oι δύο ηθοποιοί φαίνεται πως είχαν συνάψει πολύ φιλικές σχέσεις, αφού ο Περικλής Αλμπάνης αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής «Happy day» τον μεγάλο έρωτα της εθνικής μας σταρ.

«Ξεκίνησα την υποκριτική από μικρός. Το 1991 γνωρίζω αυτό το υπέροχο πλάσμα. Ήταν ένα μεγάλο σχολείο για εμένα κοντά στην Αλίκη Βουγιουκλάκη. Μου είχε εκμυστηρευθεί πολλά πράγματα. Μου είχε πει και ποιος ήταν ο μεγάλος της έρωτας. Ήταν ένας ο μεγάλος έρωτας της Αλίκης. Δεν ήταν ο Δημήτρης, ήταν ο Γιώργος Ηλιάδης», δήλωσε.

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μου είχε πει ότι “με περιμένουν στη γωνία για να με λυπηθούν. Δεν θα τους κάνω το χατίρι”. Η Αλίκη δεν ήθελε να τη λυπούνται, όπως δεν ήθελε και να γεράσει. Δεν ήθελε να χαλάσει η εικόνα της», είπε στην συνέχεια.

Έπειτα ο γνωστός ηθοποιός περιέγραψε ένα αστείο περιστατικό που έζησε με την αλήστου μνήμη ηθοποιό.

«Ήθελε να φορέσει ένα τζιν σε μια παράσταση που κάναμε στον χαιρετισμό. Το είχε από τα “Χτυποκάρδια στο θρανίο” και δεν της έκλεινε. Είχε ξαπλώσει σε κάτι καρέκλες για να είναι πιο επίπεδη η κοιλιά και στην προσπάθεια μου να την κουμπώσω μου έμεινε το φερμουάρ στο χέρι», είπε χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ