Τάκης Χρυσικάκος: «Λιποθυμούσαν για εμένα οι γυναίκες! Ερχόντουσαν κάτω από το μπαλκόνι μου και με φώναζαν» (video)

«Έκανα θεραπεία σε φίλο μου ψυχίατρο, για την κατάθλιψη».

Must Read

Είναι απόφοιτος της Σχολής Θεάτρου τέχνης του Καρόλου Κουν ενώ συγχρόνως άρχισε να παίζει στο Θέατρο τέχνης επί μια δεκαετία.

Ο λόγος για τον Τάκη Χρυσικάκο ο οποίος για πολλά χρόνια τον παρακολουθούσαμε σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές. Μία από τις πιο γνωστές συμμετοχές του ήταν στην σειρά «Απαράδεκτοι».

ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» και μίλησε μεταξύ άλλων για την μέχρι τώρα πορεία του ως ηθοποιός, ενώ αναφέρθηκε και στον ακραίο θαυμασμό που έχει δεχθεί από τις γυναίκες, όταν βρισκόταν στο peak της καριέρας του.

«Λιποθυμούσαν για εμένα οι γυναίκες. Έπαιζα τότε στην πιο δημοφιλή σειρά με 80% ακροαματικότητα. Έρχονταν κάτω από το μπαλκόνι μου και φώναζαν “Χρυσικάκος, Χρυσικάκος”», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την προσωπική του ζωή δήλωσε πως: «Δεν παντρεύτηκα ποτέ αλλά μεγάλωσα δυο παιδιά. Την ανιψιά μου από τη μέρα που γεννήθηκε και τώρα το γιο της που του έδωσε το όνομά μου. Δεν κοιτάω ποτέ το παρελθόν. Έζησε συγκλονιστικούς έρωτες και συγκλονιστικές στιγμές. Περιμένω να ζήσω κι άλλες ως μεγάλος άντρας πια.»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απώλεια που του στιγμάτισε τη ζωή και που τον οδήγησε στην κατάθλιψη και αυτή δεν ήταν άλλη Από την αγαπημένη του μητέρα.

«Η μητέρα μου ήταν τα πάντα για μένα. Αλλά έφυγε νωρίς. Μου στοίχισε η απώλειά της. Έκανα θεραπεία σε φίλο μου ψυχίατρο, για την κατάθλιψη. Η κατάθλιψη είναι σαν μια κουρτίνα που δε μπορεί να σε αφήσει να δεις και να ζήσεις τη ζωή.»

Ο Τάκης Χρυσικάκος όμως μίλησε και για την πολύ δυνατή φιλία που είχε με τον αείμνηστο Δημήτρη Παπαμιχαήλ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τον έζησα από κοντά, τον Δημήτρη Παπαμιχήλ. Πρώτα δούλεψα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Με έκανε παρτενέρ της. Την ευχαριστώ για αυτό. Με το Δημήτρη Παπαμιχαήλ, γίναμε φίλοι. Τον αγάπησα πολύ και μείναμε φίλοι μέχρι το τέλος. Ο Δημήτρης θύμωνε πάντα με την Αλίκη αλλά αλίμονο στον άνθρωπο που θα έλεγε κακό λόγο για την Αλίκη. Τον είχε φάει.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This