Ελένη Καρακάση: Το spoiler για τις «Άγριες Μέλισσες» και η ρετσινιά που της έχει μείνει (video)

«Θα γίνει χαμός!»

Must Read

H Ελένη Καρακάση το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το έκανε στις αρχές της δεκαετίας του 2000 όπου συμμετείχε στην σειρά «Η ώρα η καλή» φέτος όμως την απολαμβάνουμε στην πολύ πετυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου έκανε spoiler για την εν λόγω σειρά, όμως μεταξύ άλλων εξέφρασε και το παράπονό της για την «αρνητική φήμη» που έχει.

«Μου έχει μείνει η “ρετσινιά” ότι τα λέω τσεκουράτα. Μικρή έκανα περισσότερη υπομονή. Προσπαθώ λίγο να δω το θέμα πιο καθαρά. Σε πρόσφατη δουλειά μου, έμαθα ότι ειπώθηκε ” έχει βγει το όνομα, μην πάρετε την Καρακάση, γιατί θα δημιουργήσει πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «The 2Night Show» και πρόσθεσε:

«Στην υποκριτική κάνω περισσότερη υπομονή. Στο τραγούδι που το αγαπώ αλλά δεν είναι η βασική δουλειά μου δεν κάνω υποχωρήσεις. Δεν μου αρέσουν οι καυγάδες και οι εντάσεις. Στις Μέλισσες έχω εκνευριστεί δυο φορές.»!

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην σειρά που έχει σπάσει το ρεκόρ τηλεθέασης, αποκαλύπτοντας τις συγκλονιστικές εξελίξεις που αναμένεται να δει ο τηλεθεατής σύντομα στους τηλεοπτικούς του δέκτες.

«Αυτό το ταίριασμα δεν υπήρχε στο μυαλό των σεναριογράφων, αλλά βγήκε αυτή η χημεία και ξαφνικά βρεθήκαμε να παντρευόμαστε με τον Προύσαλη και μου αρέσει πάρα πολύ. Το κρασί στο γάμο της Ρίζως ήταν βυσσινάδα, αλλά το ρύζι ήταν αληθινό. Έβγαζα ρύζι στο σπίτι. Το νυφικό ήταν βίντατζ. Το ερωτεύτηκα. Είναι ένα νυφικό που τα το έβαζα και ως Ελένη…

Στη δεύτερη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες περίμενα μια πτώση αλλά τελικά αυξήθηκε το ενδιαφέρον. Το τι έχει να γίνει τώρα στο τέλος της 2ης σεζόν δεν περιγράφεται. Θα γίνει χαμός. Θα γίνουν πολλές δολοφονίες και συγκεκριμένα 3 στο Διαφάνι», δήλωσε η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This