Θοδωρής Μαραντίνης: «Με τρομάζουν οι στιγμές που δεν θα επιλέξω την μοναξιά και θα είναι εκεί» (video)

«Ήρθε ένα πρόβλημα υγείας σημαντικό για μένα που με επηρέασε πάρα πολύ»

Must Read

Ο Θοδωρής Μαραντίνης σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Νίκο Μουτσινά, είχε αποκαλύψει το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε και τον οδήγησε σε χειρουργείο.

Συγκεκριμένα είχε αναφέρει πως: «Έκανα μια επέμβαση γιατί με ταλαιπωρούσε για αρκετό καιρό το στομάχι μου. Είχα πολύ έντονη γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση. Άστα να πάνε. Εμένα με ταλαιπωρούσε πολύ και με ταλαιπωρούσε πολύ στο τραγούδι. Συνεπώς, έπρεπε να λυθεί. Σαν επέμβαση είναι πανεύκολη, βγήκα την επόμενη ημέρα.

Το δύσκολο είναι η αποθεραπεία επειδή για ενάμιση πρέπει να τρως μόνο υγρά και σούπες. Πιο πολύ τα παιδιά με κοιτάνε περίεργα, όταν δεν μπορώ να φάω, αλλά μου συμπαραστέκονται» 

O γνωστός τραγουδιστής μιλώντας στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος «Τετ α τετ», η οποία θα προβληθεί την Κυριακή μέσα από την συχνότητα του «Αlpha» Κύπρου, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που είχε στο παρελθόν, το οποίο όπως παραδέχτηκε τον επηρέασε πάρα πολύ.

«Τα τελευταία δύο χρόνια ήρθαν όντως πολλά μαζί, γιατί ήρθε κι ένα πρόβλημα υγείας σημαντικό για μένα που με επηρέασε πάρα πολύ», τόνισε.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στα παιδιά του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτή τη στιγμή, ως πατέρας, οτιδήποτε μπορεί να στενοχωρήσει, να ενοχλήσει ή να αφορά στα παιδιά μου είναι κάτι που μπορεί να με επηρεάσει και να με ρίξει συναισθηματικά»

«Δεν είναι κακό να πέφτεις κάποια στιγμή, θεωρείς ότι είναι κάτι ίσως και απαραίτητο. Νιώθω ότι αρχίζω και πατάω καλύτερα στα πόδια μου και βάζω άλλους στόχους και προτεραιότητες: τα παιδιά μου, την υγεία μου πλέον.

Υπάρχουν στιγμές που επιλέγω τη μοναξιά μου συνειδητά και τη χρειάζομαι. Με τρομάζουν οι στιγμές που δεν θα την επιλέξω και θα είναι εκεί», είπε καταλήγοντας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This