Νίκος Βέρτης: «Είναι μια εμπειρία που δεν εύχομαι σε κανένα να ζήσει! Ο ήχος είναι τρομακτικός» (video)

«Δεν φανταζόμουν ότι θα το ζήσω.»

Must Read

Αξέχαστο θα μείνει στον Νίκο Βέρτη το ταξίδι που είχε στο Ισραήλ. ο Νίκος Βέρτης επέστρεψε άρον-άρον από το Τελ Αβίβ όπου θα πραγματοποιούσε συναυλίες, καθώς βρέθηκε αντιμέτωπος με την εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί ανάμεσα σε Ισραηλινούς και Παλαιστίνιος.

Ο γνωστός τραγουδιστής μαζί με την ορχήστρα του μάλιστα, αναγκάστηκαν να πάνε στο καταφύγιο του αεροδρομίου και στην συνέχεια του ξενοδοχείο όπου διέμεναν.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής κατάφερε και επέστρεψε στην Ελλάδα και οι κάμερες των τηλεοπτικών καναλιών τον υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο προκειμένου να αποσπάσουν τις πρώτες του δηλώσεις για την τραυματική εμπειρία που έζησε, και που τον ανάγκασε να ματαιώσει όλες του τις συναυλίες.

«Είναι μια εμπειρία που δεν εύχομαι σε κανένα να ζήσει. Ο ήχος είναι τρομακτικός. Δεν φανταζόμουν ότι θα το ζήσω. Ήμασταν σε ένα εστιατόριο και βγήκαμε στον 20ο όροφο και μέσα σε μισό λεπτό ήξεραν που να μας οδηγήσουν. Ήμασταν κλεισμένοι μέσα σε καταφύγιο. Πρέπει να κοιμήθηκα 3 με 4 λεπτά γιατί μετά άκουσα θόρυβο και κατέβηκα από το ξενοδοχείο κατευθείαν», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

https://www.youtube.com/watch?v=Q2m6xf7Ep9I&t=1s

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This