Τετάρτη 16/6/2021

Φαίη Σκορδά για Έλενα Ράπτη: «Έχει χωρίσει εδώ και ένα χρόνο» (video)

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας χώρισε με τον αστυνομικό της καρδιάς της έπειτα από δ'υο χρόνια γάμου!

Η Ελενα Ράπτη χώρισε από τον Κίμωνα Μπάλλα! Αυτή ήταν η «παραπολιτική» είδηση του Σαββατοκύριακου, μόνο που ήταν η είδηση ενός «προαναγγελθέντος διαζυγίου», καθώς η στήλη, πριν από μερικές εβδομάδες, είχε προϊδεάσει για τον χωρισμό που θα έσκαγε σαν βόμβα στον χώρο της πολιτικής, γράφοντας για τα σύννεφα στον γάμο της ξανθιάς βουλευτού Θεσσαλονίκης. Τώρα, ο χωρισμός αποκαλύφθηκε, καθώς η Ελενα Ράπτη δεν μπορεί πια να τον κρατήσει μυστικό. Οι ψίθυροι έχουν γίνει κραυγές και ο έρωτας της βουλευτού αποτελεί παρελθόν.

Ήταν Αύγουστος του 2019, όταν η Ράπτη παντρεύτηκε έτσι ξαφνικά τον τότε προσωπικό φρουρό της, αστυνόμο Α΄ Κίμωνα Μπάλλα. Ενώ κανείς δεν γνώριζε το ειδύλλιό της, εκείνη ξάφνου εμφανίζεται στο Instagram φορώντας ένα νυφικό-υπερπαραγωγή, λέγοντας ότι παντρεύτηκε…

Ο μυστικός γάμος έκανε τους γνωστούς, φίλους και ψηφοφόρους της να πιστέψουν ότι η βουλευτής βρήκε τον άντρα της ζωής της έπειτα από αρκετές ερωτικές περιπέτειες.
Οι ελπίδες τους διαψεύστηκαν γρήγορα, καθώς πολύ πολύ σύντομα, όπως λένε όσοι γνωρίζουν, έριξε μαύρη πέτρα στο love story με τον Μπάλλα για άγνωστους μέχρι σήμερα λόγους. Οι κοινές εμφανίσεις τους, σχεδόν μηδαμινές και η μελαγχολία της Ελενας, διάχυτη στις αναρτήσεις στα social media. Εκεί άρχισε να διαφαίνεται η καταιγίδα. Δεν πέρασαν λοιπόν ούτε δύο χρόνια και ο χωρισμός ήρθε. Η βέρα βγήκε από το δεξί και ο ωραίος και εξαφανισμένος Κίμωνας έγινε παρελθόν. Είναι αλήθεια ότι η βουλευτής από ένα σημείο και μετά στις συνεντεύξεις της δεν δεχόταν να απαντήσει σε καμιά ερώτηση για τα προσωπικά της. Και όχι μόνον αυτό, αλλά άρχισε να παρατηρείται γύρω της και μια ιδιαίτερα αυξημένη δραστηριότητα στα social media, που έμοιαζε να είναι σαν μια ψυχολογική διέξοδος σε όσα δύσκολα περνούσε. Όσον αφορά τον σύζυγο, αυτός αγνοείται περισσότερο και από τους αγνοουμένους της Αγγελική Νικολούλη.

Αρκετές από τις αναρτήσεις της στα social media εκπλήσσουν με το περιεχόμενό τους και εγείρουν ερωτήματα του τύπου «τι θέλει να πει η ποιήτρια;»

Η εν λόγω βουλευτής τον ελεύθερο χρόνο της πλέον δείχνει να τον περνάει με φίλες αλλά και με την οικογένειά της. Κρατά χαμηλό πολιτικό προφίλ και τίποτε πάνω της δεν μαρτυρά την πίεση του διαζυγίου. Το αντίθετο, μάλιστα. Ο υπερβάλλων ζήλος τόσο για την άψογη εξωτερική εμφάνιση όσο και για την ενεργή πολιτική δραστηριότητα στέλνει εμμέσως το μήνυμα «εγώ αντέχω και στα δύσκολα και ποτέ δεν θα με δείτε να λυγίζω»!

Την είδηση του χωρισμού της πολιτικού, επιβεβαίωσε και η προσωπική της φίλη Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή «Πρωινό»

«Δεν είναι μαζί (με τον σύζυγό της) και δεν είναι μαζί τον τελευταίο έναν χρόνο. Δεν είναι κάτι που προέκυψε τώρα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ