Eurovision: Απόψε ο Α’ ημιτελικός με τη συμμετοχή της Κύπρου, την Πέμπτη στη «μάχη» η Ελλάδα (video)

Όγδοη στη σειρά εμφάνισης η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού και το τραγούδι «El Diablo»

Must Read

Η αντίστροφη μέτρηση για την Eurovision 2021 ξεκίνησε και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Ρότερνταμ, όπου απόψε θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος ημιτελικός.

Στον αποψινό ημιτελικό (ΕΡΤ, 22:00) θα διαγωνιστεί για μία από τις δέκα θέσεις που θα οδηγήσουν στον τελικό που θα διεξαχθεί στις 22 Μαΐου, η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού και το τραγούδι «El Diablo» (γραμμένο στα αγγλικά και τα ισπανικά και υπογράφουν οι: Thomas Stengaard, Jimmy «Joker» Thornfeldt, Laurell Barker και Oxa).

Τη σκηνοθεσία για την κυπριακή συμμετοχή έχει αναλάβει ο Αυστριακός, Marvin Diettman και τη χορογραφία επιμελήθηκε η Chali Jennings, ενώ το ρούχο της Έλενας Τσαγκρινού είναι δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη.

Δικαίωμα ψήφου στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision έχουν οι χώρες που συμμετέχουν σ’ αυτόν, μαζί με την Γερμανία, την Ιταλία και την Ολλανδία.

Σε καθεμία από τις βραδιές των ημιτελικών καθώς και στον τελικό στις 22 ου μήνα, θα επιτραπεί η παρουσία 3.500 θεατών με την προσκόμιση αρνητικού τεστ COVID-19.

Η σειρά εμφάνισης στον Α’ ημιτελικό:

  1. Λιθουανία
  2. Σλοβενία
  3. Ρωσία
  4. Σουηδία
  5. Αυστραλία
  6. Βόρεια Μακεδονία
  7. Ιρλανδία
  8. Κύπρος
  9. Νορβηγία
  10. Κροατία
  11. Βέλγιο
  12. Ισραήλ
  13. Ρουμανία
  14. Αζερμπαϊτζάν
  15. Ουκρανία
  16. Μάλτα

H Ελλάδα με την Στεφανία, που θα ερμηνεύσει το «Last Dance», θα διαγωνιστεί στον 2ο Ημιτελικό που θα διεξαχθεί στις 20 Μαΐου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This