Η απάντηση της Ελένης Φουρέιρα στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί για τον ρόλο της ως παρουσιάστρια (video)

«Όταν κάνεις live καταλαβαίνεις ότι εκτίθεσαι και είναι πάρα πολύ δύσκολο»!

Must Read

Σε διαφορετικό ρόλο απολαμβάνουμε το τελευταίο διάστημα την Ελένη Φουρέιρα καθώς εμφανίζεται κάθε Παρασκευή ως παρουσιάστριας στα live του «House of Fame», τα οποία μεταδίδονται μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Δείτε επίσης: ΣΚΑΪ: Η εκπομπή που ολοκληρώνει πρόωρα τον κύκλο της (video)

Η «βασίλισσα της pop μουσικής», η οποία μάλιστα έγινε και η ambassador της Ελλάδας και της Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify, έχει δεχτεί αρνητική κριτική γι’ αυτό της το βήμα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του μάλιστα, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης είχε δηλώσει πως η γνωστή τραγουδίστρια «δεν είναι καλή σαν παρουσιάστρια. Ευτυχώς υπάρχει ο Φοίβος». Την ίδια γνώμη όμως φαίνεται όμως να έχει και η Εύη Δρούτσα, η οποία μάλιστα είχε κάνει και guest εμφάνιση στο μουσικό reality.

Η Ελένη Φουρέιρα που βρίσκεται στο peak της καριέρας της, όσον αφορά το τραγούδι, φαίνεται να μην πτοείται από την αρνητική κριτική που της έχει ασκηθεί και μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», έδωσε την δική της απάντηση σχετικά με όσα έχει ακούσει κατά καιρούς.

«Ήταν η πανδημία λόγος να πω ναι στην πρόταση για το House of fame. Δεν θα μπορούσα σε άλλη περίπτωση να έχω πει το ναι. Θα ήταν κάτι το οποίο μπορεί να το έκανα πολύ αργότερα ή μπορεί και καθόλου. Δεν ξέρω. Πραγματικά, όμως, χαίρομαι πάρα πολύ που το έκανα γιατί πέρασα και πολύ ωραία τις Παρασκευές μου και δοκιμάστηκα σε κάτι το οποίο δεν με φανταζόμουν. Και live κιόλας.

Όλα με φόβισαν και έχω άγχος κάθε φορά που βγαίνω γιατί είναι live. Όταν κάνεις κάτι πρώτη φορά και το κάνεις live καταλαβαίνεις ότι εκτίθεσαι και είναι πάρα πολύ δύσκολο. Όπως είναι δύσκολο να συνδυάσεις το ακουστικό και να έχεις κάποια γραμμένα πράγματα απέναντι που πρέπει να τα πεις. Είναι πρωτόγνωρα για μένα. Πάντα είχα αρνητικά σχόλια και πάρα πολύ θετικά. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους οπότε ξεκινάμε από εκεί… Είμαι μια χαρά με αυτό», είπε χαρακτηριστικά η ταλαντούχα τραγουδίστρια.

https://www.youtube.com/watch?v=HTx6ntoCuA0

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This