Θρίλερ με τον Νικόλα Αδάμ που ήθελε να αυτοκτονήσει: «Απειλούσαν να ρίξουν χειροβομβίδα στο σπίτι μου, πήδηξα σε χωράφι»

O τραγουδιστής από την Πάτρα φοβόταν να μιλήσει στην αστυνομία και ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή του

Must Read

Να δώσει τέλος στη ζωή του επιχείρησε ο Νικόλας Αδάμ, γνωστός τραγουδιστής στην Πάτρα, ο οποίος με μια ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε ανησυχία και σήμανε συναγερμό στις αστυνομικές αρχές.

Ο νεαρός τραγουδιστής ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα αυτοκτονήσει επειδή δέχεται απειλές, δέχτηκε καταιγισμό μηνυμάτων στον προσωπικό του λογαριασμό από ανθρώπους που προσπάθησαν να τον πείσουν να τον αποτρέψουν. Λίγες ώρες αργότερα, ο τραγουδιστής εντοπίστηκε από τις αρχές και έδωσε κατάθεση για τους λόγους που οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση αλλά και για τα πρόσωπα από τα οποία δέχτηκε απειλές.

Μιλώντας στο thebest.gr, ο τραγουδιστής ανέφερε ότι κατέθεσε στην αστυνομία όσα ήταν απαραίτητα για να κάνει έρευνες: «Το τι συνέβη δεν μπορώ να το πω, η αστυνομία αυτή τη στιγμή κάνει τις έρευνες της. Έχω καταθέσει κάποια πράγματα και το σημαντικό είναι ότι αυτή τη στιγμή είμαι καλά. ‘Έχω συμπαράσταση από τον κόσμο και από την αστυνομία. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που μου έδωσε δύναμη. Η κινητοποίηση που έγινε ήταν συγκινητική».

Ο Νικόλας Αδάμ περιέγραψε ότι κάποιοι απείλησαν να ρίξουν χειροβομβίδα στο σπίτι του εάν μιλούσε και ότι ο ίδιος είχε αφήσει σημείωμα προκειμένου να το βρει η αστυνομία: «Περνάω μια πολύ δύσκολη φάση. Προχθές προσπάθησαν να μου αφαιρέσουν τη ζωή. Δεν βρήκαν στόχο, πήδηξα σε ένα χωράφι και μετά απειλούσαν ότι θα ρίξουν χειροβομβίδα στο σπίτι μου αν μιλήσω. Και πω κάποια πράγματα που ξέρω στην αστυνομία. Έχουν μπλέξει ένα στενό συγγενικό μου πρόσωπο. Ήμουν αποφασισμένος να βάλω τέλος στη ζωή μου για να μην πάθει κακό κάποιος άλλος. Είχα γράψει σε ένα χαρτί ποιος ευθύνεται για όλα αυτά για να απονεμηθεί δικαιοσύνη κάποια στιγμή στο μέλλον» δήλωσε.

«Φοβόμουν να μιλήσω στην αστυνομία γιατί με απειλούσαν»

Ο τραγουδιστής αναφέρει ότι αν και έχει φίλους και γνωστούς δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει τους ανθρώπους που απειλούσαν τον ίδιο και την οικογένειά του: «Μετά την ανάρτηση που έκανα, παρακολουθούσα όλα τα σχόλια. Κάθε σχόλιο, μήνυμα, κλήση, ήταν λιθαράκι για να παραμείνω στη ζωή. Εύχομαι να τελειώσουν όλα αυτά, να υπάρξει δικαιοσύνη και να απομακρυνθούν οι άνθρωποι που θέλουν να μου κάνουν κακό. Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να τους πιάσουν όλους, είναι πολλοί. Όλοι γνωρίζουν ότι εργάζομαι στη νύχτα εδώ και 15 χρόνια ως τραγουδιστής. Έχω πολλές γνωριμίες, φίλους και αγάπη, όμως όλο αυτά δεν μπορούσα να τα αντιμετωπίσω. Μπορούσε να με βοηθήσει μόνο η αστυνομία, όμως φοβόμουν να μιλήσω γιατί με απειλούσαν. Έτσι αποφάσισα να δώσω τέλος στη ζωή μου για να μην βασανίσω άλλο κόσμο. Εύχομαι ότι η αστυνομία θα βρεθεί στα ίχνη τους και ότι δεν θα μου κάνουν κακό, αφού έχω ήδη μιλήσει. Κάνω υπομονή και προσπαθώ να σταθώ όρθιος» δήλωσε ο Νικόλας Αδάμ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This