Βαλάντης: «Η συνταγή επιτυχίας χάλασε όταν παρασύρθηκα από τη Ρούλα Κορομηλά και άλλαξα την εμφάνισή μου» (video)

«Με έκανε έναν τραγουδιστή σαν τους άλλους»

Must Read

Το γνωρίσαμε στα μέσα της δεκαετίας του 1990 όταν έβγαλε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο «Σε ζητώ στα σινεμά».

Ο λόγος για τον Βαλάντη, ο οποίος ξεκίνησε την πορεία του ως τραγουδιστής με ένα ιδιαίτερο στυλ, με το οποίο ομολογουμένως ξεχώριζε. Συγκεκριμένα ο γνωστός τραγουδιστής είχε μακριά μαύρα μαλλιά και πολλά δαχτυλίδια.

Δείτε επίσης: Βαλάντης: «Σκοπεύω να αποσυρθώ από το τραγούδι στην ηλικία των 50» (video)

Δύο χρόνια μετά τον πρώτο του δίσκο και συγκεκριμένα όταν συνεργαζόταν με τον Λευτέρη Πανταζή, την Σαμπρίνα και την Έφη Σαρρή στο νυχτερινό κέντρο «Καζίνο», ο Βαλάντης γνώρισε τη Ρούλα Κορομηλά, η οποία μαζί με τον κομμωτή της Β.Χατζή και τον στυλίστα Κυριάκο Παρουτιάδη, τον έπεισαν να κόψει το μαλλί του και έτσι ο τραγουδιστής, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο ίδιος μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αλλάζει τελείως την «ταυτότητα» του, δηλαδή το στυλ του.

«Βγήκα ένας άνθρωπος με δαχτυλίδια, με κοτσίδα, με τα μουστάκια μου κι εκεί που έγινε η έκρηξη του καλλιτέχνη, άλλαξα εμφάνιση. Εκεί που είχα τους φανατικούς και τους άλλους που έλεγαν τον μισώ – εμένα μ΄ αρέσει αυτό – η συνταγή επιτυχίας χάλασε. Σε αυτό έφταιξε ότι παρασύρθηκα από τη Ρούλα Κορομηλά και άλλαξα την εμφάνισή μου γιατί είχε αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια σε μία συνεργασία με τον Λευτέρη Πανταζή. Αυτή με κούρεψε, μου έβαλε γραβάτα, κοστούμι, και με έκανε έναν τραγουδιστή το ίδιο με τους άλλους», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «The 2Night Show».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This