Τόνι Σφήνος: «Στεναχωριόμουν με τα σχόλια τύπου “δεν μπορεί αυτός να κουνιέται τόσο πολύ, δεν είναι πολύ άντρας”» (video)

«Αν μου ζητούσε το κράτος να κάνω καμπάνια για τα εμβόλια θα το έκανα»

Must Read

Ο Θάνος Κιούσης γνωστός σε όλους με το καλλιτεχνικό του όνομα «Τόνι Σφήνος», έχει υιοθετήσει μία περσόνα, η οποία φοράει περούκα και φανταχτερά ρούχα έχοντας καταφέρει  να κατακτήσει την αγάπη του κόσμου απ’ όλες τις ηλικίες, αφού έχει μυήσει και τους νεότερους στο να αγαπήσουν την δεκαετία του 1970.

Ο γνωστός καλλιτέχνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος» και μεταξύ άλλων μίλησε για τα ευτράπελα που του έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

«Πλάκωσαν κάποιες κυρίες θεούσες και ο παπάς επειδή είχαμε βάλει έναν άντρα ντυμένο νύφη», είπε με τον δικό του μοναδικό του τρόπο.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην πανδημία του κορωνοϊού αλλά και το πως βίωσε την καραντίνα.

«Ένιωθα αδικημένος. Πήγαινα στον μανάβη και με ρωτούσε πώς βλέπω τα πράγματα και εκείνος είχε μια ουρά μέχρι πίσω», σημείωσε ενώ δήλωσε πως είναι υπέρ του εμβολιασμού.

«Θέλει λίγη εγκράτεια. Καταλαβαίνω την ανάγκη των παιδιών για διασκέδαση απλά δεν το επικροτώ. Αν μου ζητούσε το κράτος να κάνω καμπάνια για τα εμβόλια θα το έκανα αρκεί να ήταν κάτι πολύ ευρηματικό. Ο Τόνης εμβολιάζει τα τσικάκια θα ήταν το σενάριο. Θα με αφορίσουν και από τον Ιατρικό Σύλλογο. Και με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο είχα θέματα ότι διακωμωδούμε λίγο τον ρόλο τους», τόνισε.

 

Ο Τόνι Σφήνος είναι ένας πολύ ευχάριστος χαρακτήρας τον οποίο δύσκολα μπορεί κάποιος να αντιπαθήσει, ωστόσο ο ταλαντούχος καλλιτέχνης εκμυστηρεύτηκε πως έχει δεχτεί κακόβουλα σχόλια από συναδέλφους του, επειδή δεν έχει δισκογραφία.

«Υπάρχει καχυποψία από συναδέλφους τραγουδιστές. Τι έχω να χωρίσω εγώ με κάποιον; Ο Τόνι είναι λίγο unique στην Ελλάδα οπότε είναι λίγο περίεργο να αντιμετωπίζεις κακά σχόλια ή μια απόσταση από συναδέλφους. “Εσύ δεν έχεις δισκογραφία”. Εγώ κάνω κάτι άλλο. Παλιά στεναχωριόμουν περισσότερο, στις αρχές του Τόνι. Δεν μπορεί αυτός να κουνιέται τόσο πολύ, δεν είναι πολύ άντρας. Δεν γίνεται να είναι μέσα στην τσίτα, κάτι παίρνει» είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη αποκάλυψε πως έχει σκεφτεί να εκπροσωπήσει την χώρα μας στην Eurovision.

«Έχουμε σκεφτεί να πάμε στη Eurovision. Ή θα γίνει το τόλμημα και θα αφήσουμε εντυπώσεις ωραίες ή θα γίνει το τόλμημα και θα πάμε άκλαφτοι. Είχα πει ως τίτλο το It’s all Greek to me», δήλωσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This