Σπύρος Μιχαλόπουλος: To Facebook τον απέκλεισε για 24 ώρες μετά την ανάρτηση που έκανε για τον Φιλιππίδη

«Στεκόμαστε στο πλευρό του, είμαστε #μετονΣπύρο» αναφέρει η Έλενα Ακρίτα για τον γνωστό σκηνοθέτη.

Must Read

Η υπερασπιστική γραμμή που ακολούθησε ο Πέτρος Φιλιππίδης, για την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε λόγω του ότι έχει κατηγορηθεί για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις κυρίως στον καλλιτεχνικό χώρο.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι η καταγγελία της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας είναι ψευδής, καθώς είχαν συνάψει εξωσυζυγική σχέση, γεγονός το οποίο γνώριζε και η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου.

Ο σκηνοθέτης της σειράς «Άγριες Μέλισσες» Σπύρος Μιχαλόπουλος έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook,  μέσα από την οποία υποστήριζε σθεναρά την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Λίγο αργότερα ο γνωστός σκηνοθέτης προχώρησε σε ένα δεύτερο post, μέσα από το οποίο δεν κατονόμαζε τον εν λόγω ηθοποιό, ωστόσο ήταν ξεκάθαρο ότι αναφερόταν σε εκείνον.

«Στην εγκληματολογική Ψυχολογία, αναγνωρίζουμε τον πιθανό ένοχο από μια σειρά σκέψεων και συνειρμών. Συνήθως από τις τακτικές άμυνας του. Όταν δηλαδή χρησιμοποιεί σαν άμυνα ένα σκεπτικό που σκοπό έχει τη “δολοφονία” του χαρακτήρα του θύματος. Ακούμε λοιπόν φράσεις όπως.. “ήταν προκλητικό το ντύσιμο”, “ήταν προκλητική η συμπεριφορά της, τι να έκανα, άνδρας είμαι”, “τα θελε και τα παθε” η “με ήθελε πολύ και επειδή δεν ακολούθησα με εκδικείται”. Το να αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος της ευθύνης του ή την ενοχή του. Ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος επέλεξε έναν τέτοιον δρόμο, από απελπισία, από ανάγκη αθώωσης, ή από ανάγκη επιβίωσης. Σε ένα γεγονός που καθ’ όλα είναι εις βάρος του. Η υπερασπιστική του γραμμή είναι λάθος, και μάλιστα αναφέρεται σε γεγονός που δεν κατηγορείται λόγω παραγραφής. Κλίμα δημιουργεί με βάση την ματαιοδοξία του. Κι ένα απλός νομικός απόφοιτος θα το καταλάβει αμέσως το σφάλμα. Η αυτογνωσία έχει πάει περίπατο στη συγκεκριμένη περίπτωση. Η δυστυχία του να είσαι αναιδής στον εαυτό σου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Λόγω αυτών των τοποθετήσεων που έκανε δημόσια ο Σπύρος Μιχαλόπουλος, φαίνεται πως εξέλαβε ορισμένα αρνητικά μηνύματα από τους υποστηρικτές του Πέτρου Φιλιππίδη. Ο ίδιος ο σκηνοθέτης μάλιστα δημοσίευσε ένα από αυτά όπου έγραφε τα εξής:

«Και το επιμύθιο

Ρε Μιχαλόπουλε άσε τα διαδικτυακά δικαστήρια και κοίτα να ανεβάσεις καμιά σειρά της προκοπής και όχι τηλεοπτικά σκουπίδια όπως οι μέλισσες.. Τον Πέτρο δεν τον φτάνεις…βασικά ούτε μια τρίχα από τα @ρχίδι@ του δεν είσαι σε επίπεδο καριέρας και αναγνωρισιμότητας.. Σταμάτα να αυτογελειοποιείσαι λοιπόν και κοίτα πως θα βελτιωθείς ως επαγγελματίας και ως άνθρωπος».

Μετά από αυτές τις αναρτήσεις του σκηνοθέτη, οι οποίες έκαναν το γύρο του διαδικτύου, οι fans του Πέτρου Φιλιππίδη φαίνεται πως έκαναν αναφορά του λογαριασμού του στο Facebook, με αποτέλεσμα να μπλοκαριστεί για 24 ώρες.

Το γεγονός γνωστοποιήθηκε όταν φίλοι του έγραψαν στο προφίλ του: «Εξ αιτίας της αναπαραγωγής υβριστικών σχολίων στο πρόσωπό του το φμπ απέκλεισε τον Σπύρο Μιχαλόπουλο, Spiros Michalopoulos για 24 ώρες. Μόλις με ενημέρωσε».

Το γεγονός αυτό δεν άφησε ασχολίαστο και η Έλενα Ακρίτα, η οποία με μία ανάρτησή της τάχθηκε υπέρ του σκηνοθέτη αλλά και της Άννας Μαρίας Παπαχαράμπους.

«Το fb απέκλεισε για 24 ώρες τον σκηνοθέτη Spiros Michalopoulos (Άγριες Μέλισσες μεταξύ πολλών άλλων) γιατί με τον – γνωστό σε εμάς τους φίλους του – ευθύ και και κατηγορηματικό τρόπο, καυτηρίασε την άθλια στάση του Πέτρου Φιλιππίδη απέναντι στην ΚΥΡΙΑ Anna Maria Papaharalambous. Επώνυμοι κι ανώνυμοι υπερασπιστές του φερόμενου ως βιαστή, καθυβρίσαν τον Σπύρο με χυδαιότητες και χαρακτηρισμούς που δεν τους χωράει ανθρώπου νους. Ο γνωστός σκηνοθέτης είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, ένας λόγιος με βαθιά μόρφωση, υψηλό ήθος και προοδευτικές αντιλήψεις. Στεκόμαστε στο πλευρό του, είμαστε #μετονΣπύρο», τόνισε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This