Πάνος Καλίδης: «Όταν διάβαζα κάτι αρνητικό για μένα με ενοχλούσε, πήγα να ξεκινήσω τα χάπια» (video)

«O Σάκης Κατσούλης δεν έχει στρατηγική… Τραβάει καψούρα για την Μαριαλένα»

Must Read

Πρόσφατα ο Γιώργος Λιάγκας είχε αποκαλύψει ότι ο Πάνος Καλλίδης αποχώρησε από το Survivor ύστερα από απαίτηση του James καφετζή, της Άννας Μαρίας Βελλή και του Νίκου Μπάρτζη, ωστόσο ο ίδιος μέσα από ένα βίντεο που είχε αναρτήσει στα social media το διέψευσε.

O γνωστός τραγουδιστής μιλώντας στο Γρηγόρη Αρναούτογλου αναφέρθηκε στην οικειοθελή αποχώρηση του και στον πραγματικό λόγο που συνέβη.

«Αυτό που βλέπουμε στο Survivor είναι αληθινό, δεν έχει στηθεί τίποτα. Είναι μια μικρογραφία των χαρακτήρων που έχουμε έξω και λόγω των δύσκολων συνθηκών πολλαπλασιάζονται. Άξιζε τον κόπο το Survivor. Ο κόσμος έχει την άποψή του και μπορεί να κρίνει για τους μισθούς. Σαν πολίτης, όποιος θέλει μπορεί να σχολιάσει στα social media. Όταν εκτίθεσαι Γρηγόρη, πρέπει να δέχεσαι και την κριτική. Εμένα δεν με πειράζει. Πριν τρία χρόνια όταν διάβαζα κάτι αρνητικό ή κάποια κακά πράγματα για μένα με ενοχλούσε, πήγα να ξεκινήσω τα χάπια. Τώρα το 2021, εντάξει όλα καλά.

Δεν είναι αδιάκριτο να σε ρωτούν για τα λεφτά. Πήγες σε ένα reality και βγήκαν στην φόρα τα ποσά. Δεν ξέρω αν είναι τα αληθινά… Όταν άρχισα να ξεφεύγω είπα, ότι από εδώ και πέρα μπορώ να κάνω ζημιά στον εαυτό μου, για αυτό αποχώρησα. Στο τελευταίο αγώνισμα έχασα και άρχισα να βρίζω. Δεν το είχα κάνει ποτέ μέσα στο παιχνίδι…», είπε αρχικά στην εκπομπή «The 2Night Show»

Στην συνέχεια ο Πάνος Καλίδης αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη σχέση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας εκτιμώντας πως ο Σάκης δεν έχει στρατηγική και ότι απλά διεκδικεί την γυναίκα με την οποία είναι ερωτευμένος.

«Με τον Σάκη Κατσούλη ήρθαμε πολύ κοντά. Είναι απλό παιδί και ευέξαπτο. Δεν έχει στρατηγική… Τραβάει καψούρα το παιδί και παλεύει για την αγάπη του και να φέρνει νίκες. Μ’ αρέσει ο χαρακτήρας του. Σίγουρα το ήξερε ότι η Μαριαλένα είχε σχέση έξω με τον Λιβάνη. Δεν είναι κακό να είσαι καψούρης. Ο Σάκης έχει μια ευκαιρία στο Survivor να έρθει πιο κοντά με τη γυναίκα που είχε σχέση για δύο χρόνια. Ο Σάκης είχε την ίντριγκα….», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This