Μπέσσυ Αργυράκη: «Θα δώσω μια καλύτερη θέση στην Κύπρο γιατί με κέρδισε με γκολ από τα αποδυτήρια» (video)

«Χαρήκαμε με την πέμπτη θέση αλλά θα μπορούσαμε παραπάνω», είπε για την δική της συμμετοχή στην Eurovision.

Must Read

Η Μπέσσυ Αργυράκη, θεωρείται μία από τις πιο αξιόλογες τραγουδίστριες της pop μουσικής η οποία χάρη στην εντυπωσιακή έκταση της φωνής της, αποτελεί την ερμηνεύτρια με τα περισσότερα βραβεία σε παγκόσμιους διαγωνισμούς τραγουδιού.

Χαρακτηριστική στιγμή στην καριέρα της ήταν όταν συμμετείχε με τους Πασχάλη, Μαριάννα Τόλη και τον Ρόμπερ Ουίλιαμς το 1977 στην Eurovision με το τραγούδι «Μάθημα Σολφέζ», με το οποίο η χώρα μας κατέκτησε την πέμπτη θέση.

Ορμώμενη από από τον φετινό τελικό που θα διεξαχθεί σε λίγες ημέρες η γνωστή τραγουδίστρια, μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», αναφέρθηκε στις συμμετοχές της Ελλάδας και της Κύπρου, δείχνοντας την προτίμησή της λίγο παραπάνω στο τραγούδι της Έλενας Τσαγκρινού.

«Μου αρέσουν πολύ και τα δυο κομμάτια. Θα δώσω μια καλύτερη θέση στην Κύπρο γιατί με κέρδισε με γκολ από τα αποδυτήρια. Το τραγούδι της Κύπρου με κερδίζει από την αρχή που το ακούω, ενώ το ελληνικό καθυστερεί να μπει στο ρεφρέν».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην συμμετοχή της Μάλτας χαρακτηρίζοντας την τραγουδίστρια ως «καταπληκτική και τσουπωτή».

Αναφορικά με την δική της συμμετοχή στην Eurovision δήλωσε: «Είχαμε ένα τραγούδι τόσο ευρηματικό με ζωντανή ορχήστρα που είχε άλλη αίγλη. Στα στοιχήματα μας είχαν σε πολύ καλή θέση από την αρχή. Χαρήκαμε με την πέμπτη θέση αλλά θα μπορούσαμε παραπάνω».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This