Στράτος Τζώρτζογλου: «Το σήριαλ που έκανα πέρσι σταμάτησε λόγω κορωνοϊού! Δεν είχα να πληρώσω το νοίκι μου» (video)

«Περάσαμε μεγάλη φτώχεια. Ζούσαμε σε υπόγεια.»

Must Read

Μπορεί να θεωρούνταν ένα από τα φαβορί της Φάρμας, καθώς είχε ψηφιστεί αρκετές φορές από το τηλεοπτικό κοινό ως ο πιο αγαπητός παίκτης, ωστόσο δεν κατάφερε να παραμείνει στο reality του ANT1

Ο λόγος για τον Στράτο Τζώρτζογλου, ο οποίος μόνο καλά έχει να θυμάται από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Σε πρόσφατη συνέντευξη του μάλιστα, είχε πει χαρακτηριστικά πως «Η “Φάρμα” πρέπει να διδάσκεται σε όλα τα σχολεία».

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» και μίλησε για την εμπειρία που αποκόμισε από το παιχνίδι, αλλά και για την εμφανή αλλαγή στην εμφάνισή του, ύστερα από την απώλεια των 17 κιλών.

«Στη Φάρμα έχασα περίπου 17 κιλά. Χθες η Σοφία έφτιαξε κάτι πολύ ωραίο με σοκολάτα, φράουλα και μπανάνες. Της είπα δεν θα το φάω. Με το που μπήκα στη Φάρμα δεν μπορούσα να σκύψω από τα κιλά. Μπήκα στη Φάρμα γιατί ήθελα να ζήσω τον αγώνα. Προσπάθησα να αναλύσω μια σκέψη. Το να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο. Η Φάρμα ήταν μεγάλο μάθημα ζωής», τόνισε.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή του παιχνιδιού λόγω ενός ατυχήματος που είχε, αλλά και στον λόγο που αναγκάστηκε να πει πως έχει κάνει μπότοξ.

«Πριν μπω στη Φάρμα χτύπησα στο μάτι σε ένα τροχαίο και έβαλα υαλουρανικό και με ρώτησε ο Ιατρόπουλος και για να μην του εξηγώ του είπα έκανα μπότοξ. Στη Φάρμα ξυπνούσα από νωρίς για να προσευχηθώ. Έκανα προσευχές 2,5 ώρες την ημέρα. Ο Ιατρόπουλος δούλευε όλη τη μέρα. Φώναξα σε κάποιες παρεξηγήσεις γιατί είδα, ότι υπήρχε έλλειψη σεβασμού», είπε για τις έντονες στιγμές που είχε μέσα από το παιχνίδι.

Ο χώρος του θεάματος λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού περνάει κρίση, με πολλούς από τους καλλιτέχνες να έχουν βρεθεί σε οικονομικό αδιέξοδο.

Για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε δήλωσε πως: «Πριν πάω στη “Φάρμα” το σίριαλ που έκανα πέρυσι τελείωσε λόγω κορωνοϊού και δεν έπαιρνα χρήματα, δεν είχα να πληρώσω ούτε το νοίκι μου. Είπα δεν με νοιάζει καθόλου θα πάω να σκουπίζω πατώματα. Ευτυχώς ήταν καλή η σπιτονοικοκυρά μου και περίμενε».

 

Όσον αφορά τον γιο του, Αλκιβιάδη, ο οποίος πρόσφατα ήρθε αντιμέτωπος με μία δυσάρεστη εμπειρία καθώς κάηκε ολοσχερώς το εστιατόριο το οποίο εργαζόταν, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε υπερήφανος για τα όσα έχει καταφέρει μέχρι τώρα.

«Ο Αλκιβιάδης ο γιος μου παράλληλα με τις σπουδές του στην Αμερική κάνει φωτογραφίσεις και βίντεο σε γάμους για να βγάζει χρήματα. Ευτυχώς που πήγε και έζησε μόνος του. Είναι πια άντρας ώριμος», υποστήριξε.

Δείτε επίσης: Στράτος Τζώρτζογλου: «Το παιδί μου ήταν καμπουριαστό, φοβισμένο από το bullying» (video)

Αναφορικά με την μητέρα του, την οποία έχασε πρόσφατα σημείωσε: «Η σχέση με τη μητέρα μου ήταν καρμική. Με έκανε 15 χρονών. Έγινα ηθοποιός για εκείνη. Περάσαμε μεγάλη φτώχεια. Ζούσαμε σε υπόγεια. Εκεί που υπήρχε μούχλα στον τοίχο. Ήθελα να γίνω ηθοποιός για να βγάλω χρήματα.»

«Άλλες φορές είμαι ευτυχισμένος άλλες πικραμένος. Αλλά είμαι ευγνώμων για τη ζωή μου. Είναι απόφαση ζωής να είσαι ευτυχισμένος και ερωτευμένος. Είναι επιλογή. Θα πάρω το Σοφάκι μου και θα γυρίσουμε όλο τον κόσμο το καλοκαίρι», είπε χαρακτηριστικά, έχοντας κάνει τον απολογισμό της ζωής του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This