Τρίτη, 13 Απρίλιος 2021

Στράτος Τζώρτζογλου: «Το παιδί μου ήταν καμπουριαστό, φοβισμένο από το bullying» (video)

Ο ηθοποιός μίλησε για τα δύσκολα χρόνια που έζησε ο γιος του Αλκιβιάδης

Ο Στράτος Τζώρτζογλου ετοιμάζεται να μπει ως… μάχιμος αγρότης στο νέο ριάλιτι του ANT1, «Φάρμα».

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» για την απόφασή του να λάβει μέρος στο παιχνίδι με τα αγωνίσματα, αλλά και την αγαπημένη του σύζυγο, Σοφία Μαριόλα η οποία θα τον περιμένει υπομονετικά. Ο Στράτος Τζώρτζογλου σχολίασε τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις στον χώρο της τέχνης και αποκάλυψε ότι ο γιος του πέρασε δύσκολες στιγμές μετά από εκφοβισμούς και bullying.

«Το Σοφάκι μου με περιμένει πραγματικά χαρούμενη. Ξέρω ότι συνεχώς θα προσεύχεται για μένα. Όχι αν θα νικήσω στα αγωνίσματα μόνο, αλλά στο κυριότερο αγώνισμα που είναι η συμβίωση με τους άλλους» σχολίασε για την γυναίκα της ζωή του και πρόσθεσε ότι θα αφιερώσει τον αγώνα του σε εκείνη και στον μοναχογιό του Αλκιβιάδη: «Τον αγώνα μου τον αφιερώνω στη Σοφία και στον Αλκιβιάδη. Στη Σοφία, γιατί ξέρω ότι συναισθηματική πορεία ενός ανθρώπου σε ένα τέτοιο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, αλλά και στο γιο μου, γιατί πρέπει να δει ότι δεν υπάρχει ηλικία».

Φανερά συγκινημένος ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο Αλκιβιάδης πέρασε δύσκολα χρόνια στην Ελλάδα αλλά και στην Αμερική: «Θέλω να του το δώσω σαν μάθημα αυτό που κάνω, γιατί αυτό το παιδί έχει υποφέρει πάρα πολύ εδώ στην Ελλάδα όταν ήτανε και όταν πήγε στην Αμερική ήταν ένα παιδί καμπουριαστό, φοβισμένο από όλο αυτό το bullying που έχει φάει. Το αφιερώνω όχι μόνο στον Αλκιβιάδη, αλλά σε όλα αυτά τα παιδιά. Δεν πρέπει να το βάζουν κάτω» δήλωσε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ