Συγκίνηση με την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στην Eurovision 16 χρόνια μετά τη νίκη της – Χαμός στο Twitter

Must Read

Μπορεί να πέρασαν 16 χρόνια από την θρυλική εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στην σκηνή της Eurovision με το «My Number One», αλλά με την χθεσινή επάνοδό της, στην ταράτσα του Ρότερνταμ, απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο πως είναι το δικό μας νούμερο 1 και πως ορισμένα πράγματα δεν αλλάζουν.

Σαν να μην πέρασε μία μέρα λοιπόν και η Έλενα Παπαρίζου, ακολουθώντας την ίδια ακριβώς χορογραφία που της είχε φέρει το ένα 12αρι μετά το άλλο το 2005, προκάλεσε συγκίνηση στους Έλληνες, που περίμεναν με ανυπομονησία να την δουν να ερμηνεύει ξανά το τραγούδι με το οποίο νίκησε τον διαγωνισμό τραγουδιού.

Η εμφάνιση που έκανε στον δεύτερο Ημιτελικό

Νωρίτερα, το βράδυ της Πέμπτης, είχε εμφανιστεί στον δεύτερο Ημιτελικό. «Λατρεύω τη Eurovision. Θυμάμαι ότι είχα πολύ άγχος. Όταν όμως ανακοινώθηκε η νίκη της Ελλάδας με το “My Number One” ένιωσα μεγάλη σιγουριά. Θυμάμαι πως όλοι τραγουδούσαν το τραγούδι πολύ δυνατά. Η πιο όμορφη ανάμνηση είναι όταν ήρθα στην Ελλάδα και είδα παντού σημαίες, τον κόσμο να χειροκροτά και να τραγουδά το τραγούδι. Ανυπομονώ να δω τον νικητή. Ας κερδίσει ο καλύτερος» είχε πει η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι εκτός από την Έλενα Παπαρίζου τραγούδησαν και οι “Lordi”, το συγκρότημα που άφησε ιστορία με τη νίκη του στον τελικό της Αθήνας το 2006 εκπροσωπώντας την Φινλανδία, αλλά και ο Måns Zelmerlöw από την Σουηδία, με το τραγούδι Heroes, που τον ανέδειξε νικητή το 2015.

Χαμός στο Twitter για την Έλενα Παπαρίζου

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Έλενα Παπαρίζου ξετρέλανε το κοινό, γεγονός που οδήγησε το Twitter σε ένα τρελό πανηγυρισμό. Οι χρήστες του υποκλίθηκαν στην τραγουδίστρια που έφερε στην επιφάνεια μνήμες από τη μεγάλη νίκη της το 2005.

Αλλά και η ίδια μετά την ολοκλήρωση της εμφάνισής της, έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό της, θέλοντας να ευχαριστήσει για ακόμη μία φορά τον Φωκά Ευαγγελινό που τη βοήθησε να κάνει πρόβες για να θυμηθεί τα βήματά της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This