Πωλίνα Σανταλοβάκη: Το εντυπωσιακό comeback στην πασαρέλα!

Περπάτησε στην πασαρέλα και έκανε εντυπωσιακό comeback

Must Read

Με την άρση των μέτρων κατά του κορωνοϊού αρχίζουν και μπαίνουν δειλά δειλά στην κανονικότητα και οι επιδείξεις μόδας, με τη σχεδιάστρια Billy Joe να παρουσιάζει σε γνωστό cafe του Κολωνακίου την καλοκαιρινή της κολεξιόν 2021 και να δηλώνει πολύ χαρούμενη που είχε τη δυνατότητα ύστερα από πολλούς μήνες εξαιτίας του lockdown να παρουσιάσει τη δουλειά της.

Φίλοι και γνωστοί της είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις σχεδιαστικές προτάσεις της, με κεντρικό πρόσωπο της επίδειξης την Πωλίνα Σανταλοβάκη.

Το μοντέλο, το οποίο πριν από αρκετά χρόνια προσγειωνόταν στις σελίδες αντρικών περιοδικών και πρωταγωνιστούσε σε fashion shows και φωτογραφίσεις, έκανε ένα εντυπωσιακό comeback, κλέβοντας, όπως είναι φυσικό, την παράσταση.

Με την άλλοτε μούσα πολλών σχεδιαστών να επιστρέφει στις πασαρέλες, η επίδειξη στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και άπαντες έδωσαν συγχαρητήρια στην Billy Joe για τις δημιουργίες της.

Στο cafe του Κολωνακίου βρέθηκαν για χάρη της φίλης τους Billy Joe και ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας (ο ηθοποιός αποδεικνύεται βιονικός και τα προλαβαίνει όλα: από συνεδριάσεις του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών για όσα συμβαίνουν στον χώρο μέχρι συνεντεύξεις και events), ο Κώστας Βενετσάνος και πολλοί άλλοι από τον καλλιτεχνικό κόσμο και τον χώρο της μόδας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This