Ανάρτηση-«φωτιά» της Ρούλας Κορομηλά για το τεστ ναρκωτικών του David Damiano (video)

H παρουσιάστρια στηρίζει τον Ιταλό ροκά που τρέλανε την Ευρώπη

Must Read

Το συγκρότημα που επέλεξε η Ευρώπη να στείλει στην κορυφή του μουσικού διαγωνισμού, υπενθύμισε σε παλιούς αλλά και νεότερους ότι το ροκ εν ρολ δεν πεθαίνει ποτέ. Οι ανατρεπτικοί Ιταλοί Maneskin κέρδισαν το έπαθλο της Eurovision και ταυτόχρονα «δίχασαν» το κοινό.

Το βίντεο που έδειχνε τον frontman του συγκροτήματος David Damiano να σκύβει με περίεργο τρόπο πάνω από το τραπέζι καθώς πανηγύρισε πυροδότησε σενάρια που έκαναν λόγο για χρήση ναρκωτικών. Το συγκρότημα και ο ίδιος ο τραγουδιστής αρνήθηκαν ότι έκανε χρήση κοκαΐνης υποστηρίζοντας μάλιστα ότι οι ίδιοι είναι εναντίον των ναρκωτικών.

Μάλιστα το θέμα πήρε τέτοια έκταση που η Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοτηλεοπτικών Μεταδόσεων υπέβαλλε σε τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών τον τραγουδιστή που έχει αναδειχθεί σε sex symbol τις τελευταίες ώρες και γνώρισε μεγάλη αναγνώριση κυρίως από τη νεολαία. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ήταν «καθαρός», γεγονός που δικαιώνει εκείνους που υποστήριζαν ότι πρόκειται για «άτυχη» σκηνοθετική λήψη, καθώς ο τραγουδιστής έσκυψε για να πανηγυρίσει από τη χαρά του. 

https://www.youtube.com/watch?v=YeJ0Z8eO178

Ανάμεσα στους φαν που ξετρελάθηκαν με τους ροκ ήχους της εκκεντρικής μπάντας, είναι και η  Ρούλα Κορομηλά. Μέσω Instagram Story της στον προσωπικό της λογαριασμό, η αγαπημένη παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία του 22χρονου David Damiano και σημείωσε: «Ορίστε τα αποτελέσματα! Αρνητικός στην χρήση ναρκωτικών σύμφωνα με την EBU. Περαστικά στις κακίες» έγραψε για όλους εκείνους που τον κακολόγησαν άδικα.  

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This