Κορίτσια της εγχώριας showbiz «ερωτοτροπούν» με τον ήλιο εντός συνόρων

Την ώρα που το κορίτσι του Πηλαδάκη «παίζει» στο Ντουμπάι...

Must Read

Ντουμπάι, Λευκάδα, Βάρκιζα και ξέγνοιαστες στιγμές, χωρίς… αγελάδες και βουκολικά τοπία! Από όλα έχει το «μενού» των αποδράσεων για την εγχώρια showbiz, ειδικά τώρα που έχουμε μπει σε καλοκαιρινό mood!

Πρώτη και καλύτερη η πρώην του Σόμμερ και νυν του Πηλαδάκη, που κάνει το Ντουμπάι να αναστενάζει! Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου απολαμβάνει εδώ και μερικές μέρες τις ομορφιές του προορισμού των rich and famous κάνοντας shopping στα εμπορικά κέντρα του αραβικού εμιράτου, ενώ ανεβάζει κι άλλο τη θερμοκρασία, αφού ποζάρει με σέξι διάθεση φορώντας το μαγιό της! Η ίδια, φυσικά, δεν άφησε παραπονεμένους τους ακολούθους της, προσφέροντας θέαμα στα social media!

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Κι ενώ η Παναγιωτακοπούλου ριλαξάρει στο Ντουμπάι, η Χριστίνα Κολέτσα έκανε τις βουτιές της στα καταγάλανα νερά της Λευκάδας, προκαλώντας με την κορμάρα της «φουσκοθαλασσιές» και αποδεικνύοντας ότι είναι σωστός πειρασμός και εκτός πίστας!

Η Χριστίνα Κολέτσα

Οσο για την ηθοποιό Σοφία Παυλίδου, μετά τις σύντομες βουκολικές περιπέτειές της στη «Φάρμα» και την οικειοθελή αποχώρησή της από το reality του ΑΝΤ1, έβαλε την καπελαδούρα της και σαν σταρ του Χόλιγουντ έπαιξε με τον ήλιο και τον φακό!

Η Σοφία Παυλίδου

Και ενώ κάποιες διαθέτουν την εμπειρία να ποζάρουν ανέμελες (ή τάχα μου ξέγνοιαστες) στον φακό, η Ανούς Χεριμιάν, που βγήκε από το «MasterChef», μαθαίνει τα μυστικά των παπαρατσικών ενσταντανέ από μια «παλιά καραβάνα», που δεν είναι άλλη από την Πωλίνα Τριγωνίδου.

Η Ανούς Χεριμιάν και Πωλίνα Τριγωνίδου

Η πολυτάλαντη Θεσσαλονικιά (αθλήτρια του βόλεϊ, ραδιοφωνική παραγωγός, παρουσιάστρια / πανελίστρια), την οποία πριν από μερικά χρόνια οι φωτογράφοι είχαν τσακώσει να πλακώνεται στα φιλιά σε νυχτερινό κέντρο με τον παρουσιαστή-tattoo artist, πήρε από το χεράκι τη Χεριμιάν και άραξαν μαζί στη Βάρκιζα, έχοντας στην παρέα τους και έναν παπαράτσι, με τον δόλιο να προσπαθεί να μας πείσει ότι η συνάντησή τους στην παραλία ήταν εντελώς τυχαία…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This